Yüksek Tavan Çift Kiriş Köprülü Gezer Vinç

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00139579
Kategori: Gezer Köprülü Vinç
Marka: Arnikon
Model Tipi: GKT010
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: Fevziçakmak Mhl. / Karatay / Konya
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Çekle Şatış, Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

Arnikon Mühendislik

Arnikon Mühendislik A.Ş.

Danışman : Vail A.

Yüksek Tavan Çift Kiriş Köprülü Gezer Vinç

Yüksek Tavan Çift Kiriş Köprülü Gezer Vinç; maliyeti, bakım ve onarım kolaylığı, kapasite sınırının olmaması, ebat sınırının olmaması, istenilen özelliklerde dizaynı ve imalatı mümkün olması sebeplerinden dolayı sanayinin her dalında ciddi manada tercih edilmekte ve kullanılmaktadır.

Tek kiriş gezer köprülü vinçlere nazaran çok daha fazla kaldırma yüksekliği elde edilebilir.

Alçak tavan yüksekliklerine sahip olan binalarda ya da fazla tavan yüksekliğine sahip olan binalarda kaldırma yüksekliğinden maksimum seviyede yararlanmak adına özel çözümlerimiz mevcuttur.

Arnikon mühendislik her daim bina durumu ve müşteri gereksinimleri dogrultusunda en doğru tasarım ve ürünü müşterisiyle buluşturur.

Gezer köprülü tavan vinçleriportal vinçlerpergel vinçlermonoray vinç arabalarıgezer vinç arabalarıyer arabalarıyük asansörleri, caraskallar, gezer vinç ya da portal vinç yürüyüş takımları gibi standart vinç sistemlerinin yanı sıra;

galvanizhane vinçleri, tersane vinçleri, metrolar için şaft vinçleri, otomasyonlu vinçler, konteyner vinçleri, gemi vinçleri, liman vinçleri, güç santrali vinçleri gibi özel mühendislik hizmeti gerektiren proses vinçleriArnikon vinç sistemlerinin müşterilerine sunduğu hizmetlerdir.

Ayrıca; radyo frekanslı vinç uzaktan kumandalarıkapalı bara sistemlerikablo sarma tamburlarıvinç sirenlerilimit anahtarları, enerji aktarma ve taşıma sistemleri, kablo taşıma sistemlerielektrohidrolik yada elektromanyetik vinç frenleri gibi elektrikli gezer vinç sistemlerine dair her ne varsa Arnikon mühendislik ürün yelpazesindedir.

Konya, Ankara, İstanbul, Kocaeli, İzmir, Kayseri, Antalya, Bursa gibi bir çok ilde servislerimiz ve yedek parça istasyonlarımız olduğu gibi Türkiyenin hemen her köşesinde çalışmakta olan vinç sistemlerimiz mevcuttur. 

Yüksek Tavan Çift Kiriş Köprülü Gezer Vinç Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin