RYD V32L (Yerli Üretim) Toz Dolum Makinası

9.000
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No : #00135353
Kategori: Toz Dolum Makinası
Marka: Renas Makina
Model Tipi: RMYS20
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ünalan Mah. / Üsküdar / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Posta Çeki

Satıcıyla iletişim kur

Renas Makina

Renas Makina ve Otomasyon Sistemleri

Danışman : Musab S.

RYD-V32L - 20-5000gr Toz Dolum Makinasının Genel Özellikleri

 

  1. Akışkanlığı düşük tozlarda dahil tüm toz çeşitlerinde son derece hassas dozajlama yapar.
  2. RYD-V32L tartım özellikli yarı otomatik vidalı toz dolum makinası, tüm pudra kıvamındaki, akışkanlığı düşük toz ürünlerinizde, ihtiyacınıza göre üretebilen vida hatfesi sayesinde seri ve hassas dolum yapar.
  3. Benzer makinalardaki gibi basit frenli asenkron motorlar ile değil, yüksek teknoloji ürünü servo motor tarafından dozajlama yapılır. Bu özelliği sayesinde art arda sürekli yapılan dolumlarda da, asla motoru ısınmaz, seri dolumlarda da yüksek gramaj fireleri vermez.
  4. Dokunmatik operatör paneli ve PLC kontrol ünitesi çok fonksiyonludur. Makinanın kontrolünü yapabilir ve üretim ile ilgili sayısal bilgileri bu ekran üzerinden rahatlıkla görebilirsiniz.
  5. RYD-V32L tartım özellikli yarı otomatik vidalı toz dolum makinasında sunulan stok haznesine bütünleşik karıştırıcı sayesinde en zor toz ürünlerde bile sorunsuz olarak dolum yapabilirsiniz. Makinamızda standart olarak sunulan karıştırıcı hız ayarı sayesinde, birçok ürün çeşidinde sorunsuz akıcılık sağlarsınız.
  6. Makinanın 4 farklı karıştırma modu bulunmaktadır. Bu sayede sürekli karıştırma yapabilirsiniz. Her dolumdan sonra belli bir süre karıştırabilir, yalnızca dolum sırasında karıştırabilir ya da belli zaman aralıklarında karıştırma yapabilirsiniz. En hassas ürünlerin dolumlarını bile ürüne zarar vermeden sağlayabilirsiniz.
  7. Makinada standart olarak sunulan 3 farklı mod özelliğine sahip besleme helezonu entegrasyonu ile yine firmamızdan çok uygun maliyetler ile temin edebileceğiniz besleme helezonlarını sisteme entegre edebilirsiniz. Bu sayede ürününüze uygun bir biçimde sürekli ürün beslemesi yaptırabilirsiniz.
  8. RYD-V32L tartım özellikli yarı otomatik vidalı toz dolum makinasının güç tüketimi son derece düşük seviyededir. Bu sayede her çalışma ortamında sorunsuz olarak çalışır. Sanayi cereyanı gerektirmeyen bu makinanın güç tüketimi tam yükte dahi 2500 Watt değerinin altındadır.
  9. Makinanın dolum aralığı son derece yüksektir. 20-5000 gr arasında dolum yapabilmektedir. Daha düşük dozajlama gereksinimleriniz için makinamızın dozajlama burgusunun hatfesi ihtiyacınıza göre özel olarak üretilebilmektedir.
  10. %100 yerli üretimdir. Bu sayede yedek parça ve servis ihtiyaçlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
  11. Tartım sistemi son derece hassastır. Bu sayede üretim esnasında yapılan üretim fireleri minimum seviyeye iner. Nitekim yüksek gramajlı dolum işlemlerinde dahi %0,5 hassasiyete ulaşabilir.
  12. RYD-V32L tartım özellikli yarı otomatik vidalı toz dolum makinasında dolumu kontrol eden servo motora 4 farklı hız ayarı girebilme özelliği sayesinde, pahalı ürünlerinizde dilerseniz, 1 gr’ın altında bir hassasiyet ile de çalışabilirsiniz.
  13. Makinada iki farklı çalışma modu bulunmaktadır. Dilerseniz terazi ile tartım yaparak, isterseniz de dolum burgusunun tur sayısına göre dolum işlemlerinizi yürütebilirsiniz.
  14. Makina ile toz baharatlar, yapı kimyasalları, pudra şekeri, talk pudrası, un, mısır unu, sporcu takviyeleri, bebek mamaları, toz kına, toz bitkisel çaylar, cilt maskeleri, toz içecekler, sahlep, mahlep gibi ürünlerde dolum işlemleri yapabilirsiniz.

RYD V32L (Yerli Üretim) Toz Dolum Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!