Şap Makinesi - Dizel Putzmeister MIXOKRET M760

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00096397
Kategori: Şap Makinası
Marka: Putzmeister
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Almanya
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Eyüpsultan Mah. / Sancaktepe / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Yenilik Makina

Yenilik Makina İnşaat Oto. San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Yenilik M.

MIXOKRET M760 ŞAP MAKİNESİ

20.000 Adetin üzerinde gerçekleştirilen makine satışı ve dünya çapında kazandığı birçok memnun müşteri Mixokret serisinin başarı öyküsüne tanıklık etmektedir.


Yeni Mixokret şimdiye kadar üretilenlerin en iyisi..


     Çok Yönlülük


Şap, ince çakıl, kum veya ince beton gibi emsal karışım ve malzemelerin Mixokret gücüyle pompalanması çok kısa bir sürede gerçekleşir.


Örneğin; Hortumların yerleştirilmesi de dahil olmak üzere, 6m3 hacminde kumun ikinci kata pompalanması sadece 2 saatinizi alırken bunu elle yapmanız size tam 1 gün kaybettirir.


     Taşınabilirlik


Bütünüyle yeniden tasarlanan gövde ve kaput artık daha sağlam ve güvenli. Aynı zamanda çok estetik.. Eski modellere göre 10 cm daha aşağı düşürülebilen çeki başıyla, düşük seviyede çeki demirine sahip araçlarda rahatlıkla kullanılabilir.


Eklenen kaldırma deliği ile vinç yardımıyla şantiye içerisinde taşınabilir.


     Kullanım


Mixokret`i kontrol etmekte kullanılan bütün aksam görüş alanında ve rahatça kullanmaya müsaittir. Göstergeleri yardımıyla makineyle ilgili bütün basınç, sıcaklık, yük basıncı değerleri takip edilebilir.


     Optimum Hava Akış Sistemi


Mixokret`in en önemli özelliği hava akış sistemidir. Ön kısımdan emilen hava, kum, toz ve kirin olduğu arka kısımdan atılmaktadır. Bu sayede iç kısım korunmakta, motor ve kompresöre sürekli temiz ve soğuk hava girişi olmaktadır.


     Motor


M760`ın yağ soğutmalı 4 silindirli dizel DEUTZ motoru 46,5 kW güç üretmektedir ve bu motor, sınıfının en güçlü, performanslı motorlarının başında gelir.


M760`ı nadiren kapasitesinin sınırlarında kullacaksınız.


Bir önceki modellere göre arttırılmış hava çıkış kapasitesi sayesinde motor zorlanmadan yeterli havayı üretir ve bu özelliği sayesinde yakıttan büyük bir tasarruf sağlanır. COM III egzost yönetmeliğine uygunluğuyla Mixokret aynı zamanda tam bir çevre dostudur. Sessiz ve ekonomik motoru hem çevreyi hemde maliyetlerinizi düşünür.


     Güvenlik


Mixokret güvenlik talimatlarıyla tam anlamıyla uyum içindedir. Örneğin; kazan koruma ızgarası kaldırıldığında, karıştırıcılar tamamen durur. Ancak kapak yerine takılıp makine tekrar çalıştırıldığında karıştırıcılar aktif olacaktır.


     Kolay Bakım


Mixokret her zaman yüksek kalitede özel bir hizmet anlayışı ile anılmaktadır. Kaputu kaldırdığınızda bu özelliğini rahatlıkla görebilirsiniz. Bütün parçalar servis teknisyeninin hızlı ve rahat bir şekilde ulaşabilmesi için özenle yerleştirilmiştir. Serviste zaman kaybını minumuma indiren bu özelliğiyle müşterilerin gözdesidir


     Tüm Versiyonlar – Diğer Detaylar


Her iki model (M740 - M760) için yükleyici (kepçe) ve kürekli versiyonlar halinde sipariş verilebilir.


Yükleyici, işinizi bir hayli kolaylaştıracak bir biçimde güçlü hidrolik motor tarafından kontrol edilmektedir.


Otomatik yağlama sistemiyle karıştırıcı yatakları güven altına alınmış, aşınma 75`in altına düşürülmüştür.


2.2 Bar`lık hava tutucusuyla hortumların boşta çalışması önlenmiş ve yakıt tasarrufu sağlanmıştır.


İstenildiği takdirde makineyle birlikte sipariş edilebilen 140 Bar uyumlu - yüksek basınçlı temizleyiciyle de makinenizi zahmetsiz ve zaman harcamadan temizleyebiliriz.


Özetle Mixokret Serisi piyasadaki en başarılı seridir.

Şap Makinesi - Dizel Putzmeister MIXOKRET M760 Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!