4 MOTORLU KOLTUK YIKAMA MAKİNASI

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1

İlan No: #00147437
Kategori: Halı Koltuk Yıkama Makinesi
Marka: Teknojet
Model Tipi: KWDS 603-1 S
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Tuna Mah. / Bornova / İzmir
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Teknojet

Teknojet Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret AŞ

Danışman : TEKNOJET A.

Teknojet KWDS 603-1 S

4 MOTORLU KOLTUK YIKAMA MAKİNASI

Koltuk Yıkama Makinalarında aranılan en büyük özellik Yüksek emiş gücü yani iyi vakumlama özelliği olmasıdır. Koltuk Yıkama Firmalarının en çok dikkat ettiği özellik vakumlama motorlarının kalitesi ( Bakır Sargılı Elektrik Motoru ) ve yüksek emiş güçleridir. 4 Motorlu Koltuk Yıkama Makinasını tasarlarken sürekli Profesyonel firmalar ile işbirliği ve fikir alışverişinde bulunduk. Bu işbirliği 24 yılın vermiş olduğu tecrübe ile "4 Motorlu Koltuk Yıkama makinasını" FAVORİ Modeller arasında olmasını sağladı. KWD 603-1 S Modelini biraz detaylandıralım; 1 Adet 3.2 BAR Püskürtme Motoru ve 3 Adet  Çift Fanlı Yüksek Emişli Vakumlama Motoru Toplamda 4 Motorlu Koltuk Kanepe Yıkama Makinasını oluşturmaktadır. 60 litrelik Çelik Kazanlı kirli su haznesi ile Profesyonel Kullanıcıların en büyük tercihi... 

Vakumlama Motorlarının güçlü olması; Yıkanmış olan koltuğun daha hızlı kurumasına imkan verir. Hem kiri daha hızlı vakumlama yapar hem de koltuktaki yıkanma sonra kusma problemlerinin önüne geçer. Uzun süredir tozlu ordamda kalmış olan kanepeler yıkama yapıldıktan sonra kusma yapmış olması doğaldır. Uzun süre yıkanmayan kanepelerdeki kusma problemini önlemek için firmamız ile bilgi alışverişinde bulunabilirisniz.

4 MOTORLU KOLTUK YIKAMA MAKİNASI NEDİR?

Günümüzde Teknolojinin ilerlemesi sonucunda teknolojiye ayak uydurabilmek adına bizlerde temizlik makinalarımızı günümüzün şartlarına göre bazı değişiklikler yaptık. Türkiye'de yıllardır Koltuk Yıkama Makinası denildiğinde hep 3 motorlu makinalar akla gelirdi, yani 1 püskürtme motoru ve iki adet vakum motoru. Bu model yıllardır Koltuk Yıkama Hizmeti veren firmalarca kullanıldı.

Temizlik firmaları ile sürekli bilgi alışverişinde bulunduğumuzdan onların istekleri doğrultusunda bu makinaların daha yüksek vakumlama yapması ihtiyacını ortaya çıkardı. Daha yüksek vakumlama daha iyi ve daha hızlı temizleme yapması ile birlikte vakum motorlarının 3 adet olması hemfikir haline geldi. Buradan yola çıkarak 1 püskürtme ve 3 adet vakum motoru toplamda 4 motorlu koltuk yıkama makinasını doğurdu. 4 Motorlu Koltuk Yıkama Makinası; Koltuk ve kanepelerin yıkanmasından sonra kusma problemininde önüne geçmiş oldu. KWDS 603-1 Model Makinamız Profesyonel hizmet veren firmalarca daha çok tercih edilmeye başlandı.

4 Motorlu Koltuk yıkama makinasını sizlerede yakından inceledikten sonra; "Şimdiye Kadar Gördüklerinizin Çok Daha Ötesinde" olduğunu farkedeceksiniz...

4 MOTORLU KOLTUK YIKAMA MAKİNASINI NEDEN TERCİH ETMELİYİM ?

1 Püskürtme Motoru 3 adet vakum motoru; Günümüz koşullarında zaman çok önemli. Yüksek vakum gücü ile hem zamanınızı boşa harcamaz hem de yıkanılan koltuklar daha çabuk kurur ve kusma yapmasını engellemiş olursunuz. Koltuk Yıkama Makinalarında Yüksek Vakum Gücü en önemli bir etkendir. vakum gücü nekadar yüksek olursa okadar temiz ve hızlı bir iş yapmış olursunuz. Koltuk Yıkama makinalarımızı tercih eden müşterilerimiz genellikle evlerde koltuk yıkama servisi veren firmalardan oluşmaktadır.

Koltuk Yıkama Firmaları ile sürekli diyalog halinde olmamız bizleri 4 motorlu Koltuk Yıkama makinasına yönlendirdi. 4800 watt emiş gücünün koltuklardaki suyun daha hızlı ve daha derinlemesine vakumlaması mükemmel sonuçlar çıkardı.Vakum gücü yüksek olan koltuk yıkama makinaları; hem yıkanmış olan koltuktaki kusma problemlerini giderdi,  hem de kullanıcının işini seri hale getirdi. Ürünlerimizi yakından inceledikten sonra sizlerde çok beğeneceksiniz.

KOLTUK YIKAMA MAKİNASI 4 MOTORLU MU OLMALIDIR?

Koltuk Yıkama Makinası illaki 4 motorlu olması şart değildir tabiki, ancak 4 motorlunun yapmış olduğu temizlik hem hızlı, hem sorunsuz hem de hızlı kuruma imkanı verir. Koltuk Yıkama Firmalarının tercih nedenlerinden bir tanesi de kanepe yada koltukların yıkandıktan sonra "kusma" probleminin ortadan kalkmasıdır. Küçük boyutlarda ve amator makinalar ile koltuk yıkamaya gittiğinizde müşteriler " Bu makinadan benim evimde de var diyebilirler, bu tip sorunlarında ortadan kalkması ve işinizi profesyonelce yapmak adına "ENDÜSTRİYEL 4 MOTORLU KOLTUK YIKAMA MAKİNASI " nı tercih etmelisiniz.

KOLTUK YIKAMA NASIL YAPILMALIDIR?

Koltuk Yıkama Makinasının arkasında bulunan şeffaf su haznesine bazı kullanıcılar deterjan koymaktadırlar, Makinanın arkasında bulunan temiz su haznesine koltuk yıkama şampuanı koyarsanız püskürtme motorunun ömrünü kısaltmış olur ve koltuk yıkama yaparken sürekli deterjanlı suyu püskürtmüş olursunuz. Doğru kullanım şu olmalıdır; Makinanın arkasında bulunan depoya sadece su konulmalıdır. Koltuk şampuanını püskürtmek için ayrı bir pompa kullanılmalı ve püskürtme yapıldıktan sonra KOLTUK YIKAMA FIRÇASI ile fırçalanmalı nihayet sonunda da durulamalı püskürtme ve vakumlama yapılmalıdır. Durulamalı yıkama mükemmel bir temizlik sağlar. Bu konu ile ilgili daha detaylı bilgi için firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Teknojet KWDS 603-1 S Teknik Özellikleri :

  • MAKİNA MARKASI :  TEKNOJET

  • MAKİNA MODELİ KWDS 603-1 S

  • SİPARİŞ NO 3.420-543

  • MAKİNA MENŞEİ TÜRK MALI

  • MAKİNA AÇIKLAMASI 4 MOTORLU KOLTUK YIKAMA MAKİNASI ( TÜRKİYE’DE İLK VE TEK… )

  • VAKUM MOTORU 3 ADET

  • VAKUM MOTOR GÜCÜ 4800 WATT ( YÜKSEK VAKUM GÜCÜ ) + BAKIR SARGILI MOTOR

  • MOTOR TİPİ TURBO BY PASS

  • POMPA ADEDİ 1 ADET 48 WATT PÜSKÜRTME MOTORU

  • POMPA PÜSKÜRTME GÜCÜ 3.2 BAR "48 Watt"

  • VOLTAJ 220-230 V AC MONOFAZE ELEKTRİK

  • FREKANS 50-60 Hz

  • ELEKTRİK KABLOSU 10 METRE TTR

  • KAZAN TİPİ PASLANMAZ ÇELİK KAZAN

  • KAZAN KAPASİTESİ 60 LİTRE

  • KAZAN BOŞALTMA MANUEL + BOŞALTMA HORTUMU

  • TEMİZ SU DEPOSU 15 LİTRE

  • KAZAN  KİLİT :  METAL KİLİT

  • VAKUM HORTUM UZUNLUĞU 240 cm KAZANA BAĞLANTILI ÖZEL KİLİTLİ

  • VAKUM HORTUM ÇAPI 38 mm

  • KİRLİ SU TAHLİYE HORTUMU 34 mm

  • MOTOR KORUMA SİSTEMİ ÖZEL ŞAMADIRA SİSTEMLİ

  • APARATLAR KOLTUK TEMİZLEME APARATLARI

  • TEKERLEK ÖN TEKER DÖNERLİ 2 X 75 mm ARKA TEKER SABİT 2 X 160 mm

  • AĞIRLIK 29 KG

  • ÜRÜN ÖLÇÜLERİ 56*50*94

4 MOTORLU KOLTUK YIKAMA MAKİNASI Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin