54 Bıçaklı 2400 Mm Sabit Rotovatör

132.000
KDV DAHİL Min. Sipariş 1 Adet,

İlan No : #00153006
Kategori: Rotovatör
Marka: Türkay
Model Tipi: T-SR 2300
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 30 Gün
Konum: Fatih Mah. / Gaziemir / İzmir
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Türkay Tarım Makinaları

Türkay Tarım Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Türkay T.

Sabit Rotovatör

Türkay T-SR 2400

Türkay Sabit Rotovatör, özellikle tarla, bağ ve bahçelerde, tohum yatağı hazırlama, anız bozma işlerinde kullanılan ikincil toprak işleme makinası olup; ayrıca bitki artıkları ve organik gübreyi toprağa karıştırarak, toprakta humus artışına yardım eden ve yabancı otları mekanik olarak yok ederek kimyasal ot mücadelesine gerek bırakmayan çevre dostu, çok yönlü ve uzun ömürlü bir makinadır. Kuyruk milinden gelen hareketin bıçaklara dişli sistemi ile aktarılması, zincirli sisteme oranla güç ve yakıttan tasarruf sağlamaktadır. Freze bıçakları toprak yüzeyine dik yönde temas ederek toprağı parçalar, karıştırır ve ufalar.

Toprakta gevşek bir ortam oluşturarak su-hava dengesini sağlar. Arka taraftaki sacdan yapılmış koruma kapağı sayesinde, fırlayan toprakların tekrar parçalanmasını sağlar ve çevreye zarar vermesini önler. Makinayı traktöre bağlamada kullanılan şaft, emniyet tertibatlı olup, taş veya kök sıkışması hallerinde traktörün ya da makinanın zarar görmesini önlemektedir. Değişken devirli şanzıman opsiyonu ile 540 devir/dakika ile traktör kuyruk milinden alınan hareket şanzıman içerisindeki değiştirilebilir dişliler sayesinde bıçakların dönü hızını farklı devirlerde kullanabilmeye olanak sağlar; böylece etkin parçalama ve karıştırma işlemi sağlanır.

Şanzıman konumu; ortadandır. (Bağ ve bahçelerde kullanım kolaylığı için Opsiyonel; yarı kaçık ve kaçık şanzıman seçeneği mevcuttur. )

 

ggtgth

54 Bıçaklı 2400 Mm Sabit Rotovatör Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!