ROK V4AF Vidalı Kapak Sıkma  Makinası 

Fiyat Sorunuz
Adet

İlan No: #00139607
Kategori: Çakma Kapak Kapatma Makinası
Marka: Renas Makina
Model Tipi: ROK-V4AF
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 30 Gün
Konum: Ünalan Mah. / Üsküdar / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Kredi Kartına Taksit, Havale / EFT, Kredi Kartı, Posta Çeki

Satıcıyla iletişim kur

Renas Makina

Renas Makina ve Otomasyon Sistemleri

Danışman : Musab S.

Renas ROK-V4AF Tam Otomatik Kapak Beslemeli Vidalı Kapak Sıkma  Makinası 

 

ilk istasyonda, şişenin üzerine kapağınızı doğru yönde çakarak, sıkılmaya hazır bir hale getirir, bu istasyonda şişenin kapağına  üstten baskı uygulanarak, kapağın diş yatağına oturmasını sağlanır. Daha sonra üzerine kapak çakılan şişe, ikinci istasyon olan kapak sıkma istasyonuna gelerek, belirlediğiniz süre miktarınca, kapağı 4 taraftan kavrayan poliüretan sıkma topları ile her 4 açıdan da eşit güç uygulayarak sıkar. Makinamız birden çok vidalı kapak çeşidini her seferinde ayrı kalıp yaptırmadan tek makina da kapatabilmeniz için tasarlanmıştır. Özellikle, sprey kapak çeşitleri, gagalı kapaklar, pushbull kapaklar, triger sprey kapaklar v.b. kapatılması zor kapaklar için tek çözümdür. Makinamızın  standart poliüretan sıkma toplarını ihtiyacınıza göre farklı ölçülerde üretebiliriz. Makinamızın fiyatı, standart 

sıkma motorları endüksiyonlu torku yüksek, A++ sınıfı motorlardır. Standart asenkron motorlara göre daha uzun ömürlü, daha geç ısınan ve daha az yer kaplayan motorlardır. Sık bakım gerektirmez. Motorların her birisi 60W gücünde olmasına rağmen, 250 wattlık motorlarla aynı gücü üretebilir. Ayrıca ROK-V4A Tam Otomatik Vidalı Kapak Sıkma  Makinasının sağ ve sol motorlarının hız ayarları ayrı ayrı yapılabilmektedir. Bu özelliği sayesinde hassas kapaklar da da sorunsuz kapatma sağlar.

Renas ROK-V4AF Tam Otomatik Kapak Beslemeli Vidalı Kapak Sıkma  Makinası 

 

%100 yerli üretim bir makinadır. Makinamızın, tasarım, çizim, kesim, büküm, işleme ve otomasyon aşamalarının  tamamı kendi tesislerimizde yapılmaktadır. Satış adetlerimizin yüksek olması, makinamızda oluşabilecek tasarım hatalarını minimize etmemize yardımcı olmaktadır. Ayrıca, makinanımntüm üretim aşamalarının kendi bünyemizde olması,  standardın dışında, ihtiyacınıza uygun makinalar tasarlayabilme  imkanı doğurmaktadır. 

Renas ROK-V4AF Tam Otomatik Kapak Beslemeli Vidalı Kapak Sıkma  Makinası 

 

konveyörü tüm modellerin hepsinde standart olarak hız ayarlı olarak gelmektedir. Bu özellik Hassasiyet gerektiren üretimleriniz de kolaylık sağlayacaktır. 

Renas ROK-V4AF Tam Otomatik Kapak Beslemeli Vidalı Kapak Sıkma  Makinası 

dakikada 50 - 55 adet şişeye kadar sorunsuzca kapatabilir. Vida hatve sayısı fazla olan kapaklarınızda kapasite %10 civarı daha düşük olabilir.  

ROK-V4A Tam Otomatik Vidalı Kapak Sıkma  Makinasının sonradan yada üretim sırasında eklenebilinen opsiyonu sayesinde, işinize tam uygun...

 

ROK V4AF Vidalı Kapak Sıkma  Makinası  Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin