Paletli Ekskavatör kategorisi aramanızda 24 adet ilan bulundu

Paletli Ekskavatör Popüler Ürünler

Paletli Ekskavatör Nedir

Paletli ekskavatörler, inşaat ve diğer inşaat mühendisliğinde kullanılan çok popüler makinelerdir. Çeşitli uygulamalarda kullanılan birkaç ekskavatör tipi vardır. Şekil, boyut veya işlevsellik bakımından farklı olsalar da, temelde aynı amaçlara hizmet ederler. Ekskavatör, kazı işlerinde kullanılan ve sürekli çalışabilen bir makinedir. Bu makinanın paletli olanı diğerlerine oranla daha kuvvetlidir. Toprağı ve büyük nesneleri kazmak veya derecelemek veya hareket ettirmek için tasarlanmış ve hareket halindeki hareket tarzına göre sınıflandırılmış izlenen bir araçtır.

Birçok ekskavatör türü tekerlekli, yürüteç, çekili ve raylı ekskavatörleri içerir. Ordular tarafından yaygın olarak kullanılan paletli tanklarla ilgili olarak, bu paletliler aynı dönen tekerlek sistemleri üzerinde hareket eder, ancak aynı zamanda ilerledikçe kazılan malzemeleri kazma, toplama ve taşıma yeteneklerine de sahiptir. Bileşenleri arasında büyük bir paletli şasi, rotor desteği, merkezi döner bağlantılar, döner tablalar, cihaz ağırlığı, panel, kabin ve klimalar bulunur. Taşıyıcı ekskavatör taşır. Uçaklar ve koşu parkuru dahil bir tank pistine benzer ve bir motor düşürücü boru ile çalıştırılır.

Kazma hendekleri, delikler ve temeller gibi inşaat işlerinde ve malzemelerin taşınması, toprağın taşınması, yıkım, tarama, vb. gibi inşaat işlerinde yaygın olarak kullanılırlar. Paletli ekskavatör, hendek kazabilen, kamyon yükleyen, boru kaldırma ve hidrolik kırıcılar, makaslar ve kıskaçlar gibi ek parçalarını tutabilen faydacı makinelerdir. Bu makineler, arka kapıdan geçen "mini" den madencilik uygulamalarında bulunanlara ve çeyrek milyon pound veya daha fazla işletme ağırlığına sahip olan ebatlarda değişir. Avantajı, fazla kurulum yapmadan kazıp kazabilmesidir. 360 ° serbest dönüş gerçekleştirebilir. Paletli vinçlerin dinamik özelliği ve trafik özelliği tekerlekli vinçlerden daha iyidir. Madencilik projesinde veya çamurlu alanda daha fazla kademeli olarak çalışabilir. Tekerlekli ekskavatör, yüksek hızlarda farklı şantiyeler arasında hızla seyahat edebilen esnekliğe sahiptir. Yol yüzeyine zarar vermeden sağlam zemin kullanımı için uygundur. Öte yandan, lastiğin düşük ısı direnci ve yüksek esnekliği, dengesini ve güvenliğini azaltmaktadır. Kapsamlı performansı, çeşitli iş alanlarında kullanılabilecek tekerlekli vinçlerden daha iyidir.

İkinci El Paletli Ekskavatör

Her zaman ileri teknoloji, kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini her zaman hedefleyen portalımızdaki firmalar, hem iç hem de dış pazarlarda tanınan ürünleri ile Makina Türkiye'de. Oldukça uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle hemen bir ikinci el paletli ekskavatör satın alabilirsiniz. Portalımızda kaliteli tedarikçiler tarafından satışa sunulan ürün çeşitleri üretilmektedir. Ürün son teknoloji teknikleriyle, kalite güvence altına alınmış bileşenler kullanılarak üretilir. Paletli ekskavatör ürünlerinde ikinci el seçenekleriyle ihtiyacınıza en uygun ürün siparişini kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünler esnek üretim ile çok çeşitli malzemeleri işlemek için tasarlanmıştır.

Sıfır Paletli Ekskavatör

Türkiye’nin Dünya pazarlarına açılan penceresi konumunda olan Makina Türkiye sitesi daima en güncel ürünleri en hızlı şekilde listelemekte ve alıcıyla satıcıyı en ekonomik maliyetlerle buluşmalarını sağlamakta. Müşterinin talebini karşılayan çeşitli özelliklerdeki sıfır paletli ekskavatör modelleri makul fiyatlarla temin edilebilir.

Paletli Ekskavatör Fiyatları

Kolay ödeme seçenekleriyle Makina Türkiye üzerinden satın alabileceğiniz paletli ekskavatör çeşitleri kalitelerine göre oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun ürün için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Ürünlerimiz sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır. 

Farklı makina gruplarına portalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı anda çok fonksiyonlu ürün grupları mevcuttur. Üretimin hızlanmasına ve maliyetin en aza indirgenmesine yardımcı olur. Firma iletişim bilgilerini kullanarak ürünler hakkında bir çok sorunun cevabına ulaşabilirsiniz. Verilerimiz ve sayfamızda olan ürün  içerikleri güncel bilgilerdir. Makine özellikleri ve teknik bilgilere en hızlı en kolay ulaşabileceğiniz sayfa burada. Portalımız bir çok ürün ve firma bilgileriyle gelişmiştir. Sektöründe tecrübeli güvenilir ve kaliteli firma bilgileri portalımızdadır.Sitemizde üst kısımdaki arama motoru çubuğuna aradığınız makina parça, ekipman, ataşman, yedek parça, cihaz, alet ve sanayi ürünlerinin birçok çeşidini bulabilirsiniz.

Sıfır Paletli Ekskavatör Fiyatları

Sıfır paletli ekskavatörler, bir hidrolik motora ve paletlere tahrik sağlayan dişlilere sahiptir. Operatörler kabin, motor, karşı ağırlıklar, hidrolik ve yakıt depoları, şasiye bağlanır ve ekskavatörün herhangi bir engel olmadan 360 ° dönebilmesini sağlar. Ekskavatör motorunun temel işlevi, yağ sağlayan hidrolik pompaları, dönüş motoruna, koçlara, palet motorlarına ve çeşitli aksesuarlara yüksek basınçla sürmektir. Çoğunlukla, bom yalnızca yukarı ve aşağı hareket edebilir veya ek olarak makinenin soluna ve sağına da kayabilir. Bom ucuna, toprağa kazma kuvveti veren bir kol takılmıştır. Toprağı taşımak için kol ucuna bir kova sabitlenir.

Ayrıca, ekskavatörle sıkıcı, kırma, kaldırma ve sökme işlemleri için kullanılan çok sayıda başka bağlantı kategorisi vardır. Ekskavatör, çeşitli tiplerdeki toprağı zorla kazabilen bir makinedir ve daha sonra hidrolik sistem kullanılarak bir hidrolik kuvvet üretilir ve bu kuvvet kepçesi kullanılarak makineye doğru geri çekilir. Ekskavatör kovası değiştirilebilir. Ön kova diğer bazı ataşmanlarla değiştirildiyse, ekskavatör çok amaçlı kullanılabilir. Örneğin: kazık dalgıç, hidrolik kriko vb. Ekskavatör kepçe ebatına, bom uzunluğuna, kol uzunluğuna ve çalışma hızına bağlı olarak çeşitli boyutlarda gelir. Ekskavatörün performansı üretim döngüsünden ölçülebilir. Üretim döngüsü, bir ekskavatörün kepçeyi kaynaktan, salıncaktan, boşalttığından, geri döndüğünden ve daha sonra tekrar kaztıklarından ayırdığı zamandır. Bu nedenle, işlem hızı ne kadar yüksek olursa, o kadar hızlı bir tamamlanmış olur ve dolayısıyla üretim döngüsü artar. 

Sıfır paletli ekskavatör en uygun fiyatlarla sitemizde sizleri karşılıyor. En iyi markaların sıfır paletli ekskavatör çeşitlerine sitemizdeki güncel bilgilerle sahip olabilir, Makina Türkiye güvgencesiyle iyi bir alışveriş fırsatı elde edebilirsiniz.

İkinci El Ekskavatör Fiyatları

Ekskavatörler çoğunlukla toprak kazmak ve damperli kamyonları yüklemek için kullanılır. Paletli Ekskavatör iki sonsuz pistte çalışır (zincir tekerlek sistemi). Bu tip ekskavatörler, makine kayma risklerinin sınırda olduğu dağlık bölgelerde kullanılır. Paletli tip ekskavatör, yükün geniş alana yayılmasından dolayı düşük zemin basıncına sahiptir. Bu nedenle, toprak desteğinin zayıf olduğu yerlerde de kullanılır. Tekerlekli ekskavatör tekerlekler üzerinde çalışır ve damperli kamyonların kazılması ve yüklenmesi için kullanılır ve çoğu zaman yalnızca düz zemin işlemleri için kullanılır. Tekerlek nedeniyle, zemine düşük kavrama değeri nedeniyle dağlık alanlar için uygun değildir. Bir şantiyedeki en değerli ekipman parçalarından biri, sayısız projenin daha verimli ve verimli çalışmasına yardımcı olan bir ekskavatördür. Ayrıca, daha küçük ve hafif olan ve çeşitli şantiyelere hızlı ve verimli bir şekilde taşınmasını kolaylaştıran mini ekskavatörler de vardır. Bu tip kompakt ekskavatörler, hendek açma için ve çok çeşitli yardımcı işlerde idealdir. Bazı durumlarda, hidrolik sistemlerde kaydettiğimiz ilerlemelerle, bu küçük ekskavatörler, ağır makinelerin çoğunu satılık ağır ekipmanlar arayan bir şekilde çekerek daha büyük makinelerden daha iyi performans gösterebilir.

Birçok ikinci el paletli ekskavatör, makinenin iş sahasında kullanımını artırarak, basitleştirilmiş montaj montajı için hızlı bir kavrama özelliğine sahiptir. Ekskavatörler genellikle yükleyiciler ve buldozerlerle birlikte kullanılır. Bir ekskavatör inşaat endüstrisinde ve diğer faydalı uygulamalarda kullanılan kullanışlı bir makinedir. Hareketlilik sağlanması için tekerlekleri veya izleri olan bir alt takımdan oluşur. Daha fazla yerden yükseklik, daha az gürültü ve sürüş sırasındaki iyileşme gibi ekskavatör özelliklerini geliştirmek için aktif araştırmalar yapılmaktadır. Eski ekskavatörler, makinenin arka tarafında asılı kalan uzatılmış bir karşı ağırlığa sahipti. Ek kaldırma kabiliyeti ve kazma kuvveti sağlarlar.

Modern paletli ekskavatörler, karşı ağırlığın sallanma sırasındaki iz genişliği içinde kalacak şekilde tasarlanmıştır. Böylece hareket güvenlidir ve ekskavatörün manevra kabiliyeti sınırlı alanlarda çalışma sırasında artar. Yaygın ekskavatörler, çok sayıda ekskavatör işlemi için hidrolik basınç üreten dizel motorlarla donatılmıştır. Modern ekskavatörlere yakıt hücreleri tarafından güç sağlayan elektrik motorları takılıyor. Yakıt hücreleri verimli ve çevre dostudur. Ayrıca, yakıt hücreleri bir dizel motordan çok daha hafif ve daha küçüktür. Operatör kabini daha geniş ve konforlu hale getiriliyor.

Bu bilgiler ışığında en iyi firmaların kaliteli ve uygun fiyatlı ikinci el paletli ekskavatör çeşitlerine sahip olmak Makina Türkiye sayesinde çok kolay. Sizlere sunduğumuz geniş firma portalımız en kaliteli firmaların ürünleri ve fiyatlarını bir araya getiriyor. Aradığınız ikinci el ekskavatörler cazip ödeme seçenekleriyle sizleri bekliyor.

 

Paletli Ekskavatör Nasıl Kullanılır

Paletli ekskavatörler, inşaat, kazı, hafriyat, madencilik, taş ocağı ve yollarda kullanılmaktadır. Uzun süreli performans, dayanıklılık, güç ve lider yakıt verimliliği sağlamak için tasarlanmış kazma aletidir. Çeşitli boyutlarda gelir ve hepsi paletli şasinin üzerine oturan bir kabin, bom, kol, kepçe, kova ve motordan oluşan bir evden oluşur. Paletli ve diğer ekskavatör tipleri arasındaki fark faktörü şasidir, çünkü diğer tipler tekerlekler üzerinde çalışırken, bir tank izine benzer bir zincir tekerlek sisteminde çalışır. Bir zincir tekerleği sistemi, tekerlekli tipe kıyasla daha fazla denge ve denge sağlar; bu, eğimli veya kaygan şantiyelerde bile gezinmenin kolay olduğu anlamına gelir. Ek olarak, zincir tekerleği sistemi, makinelerin yükünü geniş bir alana yayar ve düşük zemin basıncına sahip çalışma sahaları için en uygun şekilde düşük zemin basıncına neden olur. Bu, inşaat alanlarının çoğunda en çok tercih edilen ekskavatör kılar. Kazmanın yanı sıra, ekskavatör aynı zamanda tarama, sınıflandırma, çevre düzenlemesi ve yıkım işleri için de kullanılır.

Diğer hidrolik motorlu ataşmanlar, paletleyiciyi bir kırma, delme, sıkma, kaldırma ve kesme makinesine adapte etmek ve böylece çalışma alanındaki kullanışlılığını artırmak için birleştirilebilir. Kentsel inşaat için öncü bir dizi ürün olarak lanse edilen bu ürün, güvenilirlik, yüksek verimlilik, enerji tasarrufu ve konfor özellikleri sunuyor. Mükemmel performansı ve güvenilir kalitesi sayesinde, ülke genelinde ilk hat proje yapımında yaygın olarak kullanılmaktadır. Kapalı yollar, büyük inşaat projeleri, toplu kazı, ağır hizmet madenciliği, hurda işleme ve daha fazlası dahil olmak üzere hemen hemen tüm kazma, kaldırma ve yükleme uygulamaları için donatılmış bir ürün bulabilirsiniz. Alanın sınırlı olduğu tüm şantiyelerde zaten yadsınamaz bir avantajdır. Paletli lastikler, ağırlığı normal lastiklerin yapabildiğinden daha büyük bir yüzeye yattığı için, bir paletli ekskavatör çok çeşitli uygulamalar için uygundur. 

Paletli çeşitleri lastikliye göre daha kuvvetlidir. Lastik tekerlekli ekskavatörler ise daha hareketlidir. Diğer türlerde olduğu gibi, kazıcı levhanın alt kısmında aşındıkca değiştirilebilen bir bıçak bulunur. Kendi bulunduğu düzeyin altında veya üzerinde iş yapabilen esnek bir iş makinasıdır. Ekskavatör genel olarak, hendek kazıları, hareket alanı dar olan ve hemen yükleme gerektiren kazılarda, kırma işlerinde, yapı temellerinde, kanal kazılarında ve tünellerde kullanılır. Ekskavatör, hareket kabiliyeti çok yüksek bir iş makinası türüdür. Kazı ve yüklemeyi aynı anda yapabilmesi nedeniyle kullanılan en yaygın iş makinasıdır. Hidrolik ekskavatör yetenekleri, kepçe ile yapılan kazı işlerinin çok ötesine geçmiştir. Bir kırıcı, bir kıskaç veya bir burgu gibi hidrolik destekli ataşmanların ortaya çıkmasıyla, ekskavatör kazı dışındaki birçok uygulamada sıklıkla kullanılır.

Yüzlerce marka ve model, satıcıya anında ulaşabilme imkanı satılık ve kiralık seçenekleriyle Ekskavatör (paletli) kategorisinde