Osmoz Dış Cephe Ve Güneş Paneli Temizleme Makinası

1.300
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No: #00150690
Kategori: Güneş Paneli Temizleme Makinesi
Marka: Aqua Wash
Model Tipi: A-001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 7 Gün
Konum: Çarşı Mah. / Yenimahalle / Ankara
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Leasing'e Uygun, Havale / EFT, Kredi Kartı, Hibe Destekli Ürün, Kosgeb Destekli, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

3S Temizlik Makina

3S Temizlik Makina Elektronik San. Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Aziz B.

Aqua Wash

Osmoz Dış Cephe Ve Güneş Paneli Temizleme Makinası

AQUA WASH-OS profesyonel amaçlı temizlik ve yıkama işleri yapan ve özellikle yüksek katlı binası olan işyerleri için çok ideal bir makina olup, şebeke suyu, filtre ve reçine ile 2 aşamada “deiyonize” edilerek cam yüzeyler üzerine uygulanır.Deterjan ile Temizlenen Yüzeyler Deiyonize su ile Durulanır ve kurumaya bırakılır. Özel bir kurulama işlemi gerekmeden cam yüzeyler kendi kendine kurur. Kurumuş yüzeyler lekesiz ve tertemiz olarak teslim edilir.

AQUA WASH-OS Dış Cephe Temizlik Makinası, hem hafif hem de sağlam ve ayrıca uzunluğu arttırdıkça esneme oranı çok düşük olan ve sadece bu amaç için üretilmiş GARDINER marka uzatma boruları ile 21 m’ye kadar vinç, asansör veya iskele kurulumuna gerek kalmaksızın güvenli çalışma yapmak mümkündür.

AQUA WASH-OS Dış Cephe Temizlik Makinası, günlük yıkama maliyeti açısından en düşük maliyet sağlayan bir makinadır. Filtre, deterjan ve reçine maliyeti günlük ortalama Ankara Şehir Şebeke Suyunda 20TL civarındadır.

AQUA WASH-OS Dış Cephe Temizlik Makinası Dış Cephe Temizlemesinin yanında Günümüzde Çok Yatırım Yapılan ve Getirisi Yüksek Olan Güneş panellerinin Temizlemesinde de Kullanılarak Panellerin daha fazla Enerji Üretmesine katkı sağlar. Güneş Paneli Temizliğinde 2. Aşama olan Reçine Sistemine ve Deterjan Sistemine Gerek olmadığı için bu bölümler isteğe bağlıda üretilebilir.

Uyarı: Dış Cephe Temizlik Makinası, 15 günden fazla hiç kullanılmadan bekletilir ise, filtrele kuruyabilir ve su geçirgenliği ya azalır yâda tamamen tıkanabilir.Makina Fiyatına Boru Dahil Olmayıp Bu Fiyatı Kaç metre Talep edilirse O şekilde Verilmektedir.

Osmoz Dış Cephe Ve Güneş Paneli Temizleme Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!