Winkelmotokit 6 Parça Motosiklet Bakım Ve Temizlik Seti

1.475
KDV DAHİL Min. Sipariş 1 Adet,

İlan No: #00168457
Kategori: Diğer
Marka: Winkel
Model Tipi: Winkelmotokit
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Almanya
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Oruç Reis Mah. / Esenler / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

İşkur Makina

İşkur Tekstil Ekipmanları

Danışman : Melih K.

Winkel 6 Parça Motosiklet Bakım ve Temizlik Seti; TÜRKİYE NİN HER BÖLGESİNE ÜCRETSİZ KARGO İLE GÖNDERİLMEKTEDİR

PAKET İÇERİĞİ

Winkel Zincir Yağlama Spreyi

 Winkel Plastik ve Lastik Bakım Spreyi

 Winkel Motor Temizleyici Spreyi

Winol Universal Bio Reinger

 Winkel Fren ve Balata Spreyi (2 Adet)

 

ÜRÜN AÇIKLAMASI Winkel Zincir Yağlama Spreyi : Korozyona karşı elastik koruma tabakası oluşturur. Aşınmaya ve basınca dayanıklıdır. Bütün yüzeylerde iyi tutunur. Suya ve oluşabilecek neme karşı dayanıklıdır. Yüzeye dayanıklılık katar ve gıcırdamaları engeller. Makineleri, dişli çarkları, zincir yerlerini, mekanizmaları; yağlamaya yarar. Metalin metalle sürünmesini engeller. Uygulama yapılan ürüne zarar vermez.

 

Winkel Fren ve Balata Spreyi: Yağlı makine parçaları, disk frenler ve fren parçaları için yoğun temizleme etkisi olarak son derece aktif, özel temizleyici özelliğe sahiptir.Fren balataları ve debriyaj balatalarında uygundur. Hızlı ve kapsamlı, kalıntı içermez, aşındırmaz, kauçuk ve plastik parçalara zararı olmaz. Havalandırma sistemlerinin temizliği için ve makine, zincirler ve frenlerde her türlü kullanılır.

 

Winkel Plastik ve Lastik Bakım Spreyi: Etkili özel formülü sayesinde lastiklerinizi tek adımda parlatır ve korur.Lastiklerinizin yeni bir görünüme kavuşmasını sağladığı gibi, geliştirilmiş antistatik koruyucu formula ile toz tutmasını geciktirerek kirlenme süresini uzatır. Kuruma, çatlama  ve güneş ışınlarına karşı koruyucu, parlatıcı siyah bir film bırakır. Ayrıca plastik tamponlar için idealdir. 

 

Winkel Motor Temizleyici Spreyi: Motor üzerindeki, kirleri, yağları, gres yağları ve inatçı lekeleri temizler. Motora parlak bir görünüm kazandırır ve motoru korur. Elektronik devrelere ve diğer boyalı yüzeylere zarar vermez. Motor aksamında bulunan hiçbir parçaya zarar vermez. En zor bölgelere rahatlıkla ulaşır, kolayca nüfuz eder ve temizler. Çevreye zarar vermez, ozonla dosttur. Silikon içermez. Kara, deniz ve hava araçlarının motorlarında, motosikletler, makinalar, çim biçme makinaları gibi tüm motor tiplerinde kullanıma uygundur.

 

Winol Universal Reinger: Makine, zemin, her türlü yüzey, plastik ve döşeme temizliğinde kullanılır. Kuruduktan sonra lekeye ve matlaşmaya neden olmaz. Kirin ve yağın durumuna göre 1/5 oranında seyreltilebilir. Biyobuzunur?dur ve yanıcı değildir. Asit ve fosfat yoktur. Her türlü makine ve yer temizliğinde kullanılır. Ayrıca basınçlı pompayla kullanılabilir.

STOK NO:510

Winkelmotokit 6 Parça Motosiklet Bakım Ve Temizlik Seti Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin