Lazerli Kesim Tezgahı ( 250 X 130 Cm ) Arges LK - 2513

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00079115
Kategori: Lazer Kesim Makinası
Marka: Arges
Model Tipi: LK - 2513
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Diğer
Konum: Atatürk Mah. / Küçükçekmece / İstanbul
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Best Bilgisayar

Best Bilgisayar Elektronik Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti.

Danışman : Arges L.

250x130 cm kesim alanına sahip, üç eksenli lazerli kesim tezgahı.

Reklam, Promosyon, Matbaa (Kalıp), Otomotiv ve Ambalaj sektörlerinde, çelik, ahşap, pleksi ve plastik üzerinde hızlı ve etkin kesim ...

Çelik, ahşap ve plastik, bugün hemen her sektörde kesilmesi, şekil verilmesi, işlenmesi gereken materyallerden. Ama aynı oranda da kesilmesi, şekil vermesi en çok emek gerektiren materyallerden. Laser sistemleri ise artık böylesine zorlu işlerin altından kolaylıkla kalkabiliyor.

BEST, tüm dünyada kaliteli ve hızlı üretimin gereklerinden biri haline gelen lazerli kesim makinelerinin üretim ve dağıtımını ülkemizde 20 yılı aşkın sektör tecrübesiyle yapıyor.

Metal, ahşap ve pleksiglas başta olmak üzere genel kesim amaçlı tasarlanmış ARGES LASER, piyasanın ihtiyaçlarına cevap verecek ölçülerde imal edilmiş endüstriyel bir lazer kesim sistemi. Yüksek güçlerin gerektiği sektörlerde kesim yapması amacıyla tasarlanan lazer sistemlerimiz amaçlanan işlemleri çok yüksek hızda ve kalitede yaparak işinizin değerine değer katıyor. Geniş ölçek çalışma alanı ve her türlü madde üzerine uygulanabilirliği sayesinde her sektör kendi amacına özel kullanılabiliyor.

Lazerli Kesim Tezgahı ( 250 X 130 Cm ) Arges LK - 2513 Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!