Kümes Ve Kapalı Alan Temizlik Süpürgesi

Fiyat Sorunuz
Min. Sipariş 1 Adet

İlan No : #00142196
Kategori: Temizlik Süpürgesi
Marka: Agrinn
Model Tipi: A-KS001
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 15 Gün
Konum: Adalet Mah. / Bayraklı / İzmir
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Kredi Kartına Taksit, Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Agrinn Makina

Agrinn Makina Sanayi Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Agrinn M.

Agrinn makina olarak, kümes ve kapalı alan süpürme sistemlerinde kendine özgün işleyiş biçimi ve yılların verdiği tecrübeyle Müşterilerimize onların beklentilerinden daha yüksek düzeyde servis ve kalite sağlayıp, teslimatlarımızı tam zamanlı ve işimizi büyük bir özveriyle yaparak, süpürge imalatındaki özel üretimler ve tasarımlarla sizlere en iyi kaliteyi sunmaktayız.

hidromotor tahriklidir.

yan fırçası bulunur.

iş genişliği 2 metredir.

Kapalı alan, mera, çiftlik gibi alanların temizliği için kullanılan süpürge Geçiş sınırlı ve dar alanlar için idealdir. kağıt, yaprak, hatta küçük çivi-vida, içecek kutusu, şişe mantarı, izmarit gibi çöpleri toplar. ana fırça ve yan fırçası çok efektiftir ve geleneksel temizleme metotlarına göre 6 kat daha hızlı temizlik yaparak paradan ve zamandan tasarruf sağlar.

Agrinn makina olarak siz değerli müşterilerimiz için kullanım alanınıza, istediğiniz ölçülere göre süpürge imalatı ve tasarımı yaparak memnuniyetinizi sağlamaktayız. Kendi alanımızda büyük bir özveri ile çalışarak yaptığımız süpürgelerle firmamızı en iyi şekilde temsil ederek, Müşterilerimizin, çalışanlarımızın, içinde yaşadığımız ve çalıştığımız toplumun takdirlerini kazanmaktayız.

Kümes Ve Kapalı Alan Temizlik Süpürgesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!