Hobi Kaz Kuluçka Makinesi

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00143541
Kategori: Kuluçka Makinesi
Marka: Ayyıldız Kuluçka
Model Tipi: Hobi-01
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: M.Kemalpaşa Mah. / Fatsa / Ordu
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Krediye Uygun

Satıcıyla iletişim kur

Ayyıldız

Ayyıldız Kuluçka Makineleri Ve Kümes Ekipmaları Üretim Ve Pazarlama

Danışman : Murat A.

HOBİ KAZ KULUÇKA MAKİNESİ

 

Yerli marka Yerli Model Büyük bir kısmı Yerli üretilen modellerimizdendir. Ayyıldız 25 Kaz yumurta kapasiteli Kuluçka Makinesi. Türkçe panel, Türkçe kullanım kılavuzu ve alarm sistemi ile kullanımı oldukça kolay ve basittir.

·       Otomatik Yumurta çevirme  sistemi

25 Kaz yumurtası kapasitelidir. Dilerseniz tavuk ve bıldırcın viyöl aparatlarını ayrıca alarak 42 kaz 120 bıldırcın yumurtası koyabilirsiniz.  Kuluçka   Makinemiz yumurtaları otomatik çevirme yapar. Bu sistem sayesinde  elle çevirmeye son veriyoruz. Kuluçka viyölleri ile yumurtalar  2 saatte bir otomatik yumurta  çevirme sistemi ile dönmektedir.

·       Makinenin  Gövdesi

Gövde yapısı Dışı ser plastik iç taraflı yalıtım amaclı kuluçka için özel üretilmiş 3.5cm sert  köpükten oluşmaktadır. Ayyıldız 25 kaz yumurta kapasiteli  Kuluçka Makinesi bu Sayede sıcak yada soğuktan etkilenmez, Soğuk kış aylarında dahi rahatlıkla civciv üretimi yapabilirsiniz.  Makinenin gövdesi oldukca hoş bir yapıya sahiptir rahatsızlık vermez. Kolayca taşınabilir.

·       Akü ile çalışabilen kuluçka Makinesi

Elektrik kesildi diye korkmayın; Makinemiz  motosiklet aküsü ile 10 saat, araç aküsü ile 30 saat, bilgisayarcılar da satılan ve elektrik kesintisinde otomatik devreye giren güç kaynağı ile 5 saat çalışmaktadır. Akü bağlantı Kablosu makine ile birlikte size gelecektir. Elektrikler kesildiğinde veya acil durumlarda makineyi akü ile kullanabilirsiniz. İhtiyaç halinde makinenizi aküye bağlayarak içinde yumurta olsa dahi şehirler arası taşıyabilirsiniz.  Elektrik kesintisinde Akü ile çalışabilen kuluçka makinesi olması  sayesinde kuluçka işleminiz ve yumurtalarınız hasar görmeden devam edebilirsiniz. 

·       Elektrik tüketimi.

Enerji sarfiyatı en düşük seviyededir, Ayyıldız 42 lik Kuluçka Makinesi Adaptörü sayesinde 12 volt ile çalışır 40 wat enerji tüketimi ile Dünyanın en az elektrik enerjisi tüketen Kuluçka Makinesidir. Piyasadan daha ucuz fiyatlara belki kuluçka makinesi alabilirsiniz ancak elektrik tüketimi mini bir makine olduğu halde çok yüksek olabilir. Makinede en önemli hususlardan biridir Elektrik tüketimi buna dikkat etmek gerekir aksi halde çok fazla elektrik faturası ödersiniz.. 

·       Otomatik kontrol,

        Kuluçka makinemiz Dijital sıcaklık kontrolü yapar, Dijital nem ölçer ve  gösterir. Isı ölçümü 0,1 derece hassas olarak ölçer ve  Otomatik kontrol yapar.         Nemlendirme oldukça kolaydır, kanallı nemlendirme tavası ile nem istenilen oranda kolaylıkla sağlanmaktadır. Ayyıldız 42 lik Kuluçka Makinesi'nde  dört adet gözlem camı vardır. Gelişim ve çıkım döneminde yumurta ve civcivleri kapağını açmadan gözlemleyebilirsiniz. Yapılan testlerde minimum 90% oranında performans elde edilmiştir, müşterilerimizden gelen paylaşım ve yorumlarda yüksek çıkım oranımızı doğrulamaktadır. Ayyıldız 25 kaz yumurtalık  Kuluçka Makinesi  hem gelişim hem çıkım yapılabilen modellerimizdendir.

Test süreci boyunca kaz yumurtasında minimum 80% oranında performans elde edilmiştir.

Kaz yumurtalarında kuluçka süresi boyunca iki günde bir olmak üzere soğutma ve su püskürtme işlemi yapılmalıdır. Bu durum ile alakalı makine teknisyenlerimizden teknik destek alabilirsiniz.


Parça garantilidir.

Hobi Kaz Kuluçka Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin