Yarı Otomatik (Ryd-G100) Granül Dolum Makinası

Fiyat Sorunuz
Adet

İlan No : #00135348
Kategori: Volümetrik Paketleme Makinası
Marka: Özarma
Model Tipi: RMYS10
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Çin
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ünalan Mah. / Üsküdar / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Posta Çeki

Satıcıyla iletişim kur

Renas Makina

Renas Makina ve Otomasyon Sistemleri

Danışman : Musab S.

Renas RYD-G100 Yarı otomatik granül dolum makinası hesaplı fiyatı, az yer kaplaması ve kullanım kolaylığıyla  günlük 5-6000 adet arası üretim yapan imalathaneler için bulunmaz bir makinadır. Makinamız tüm granül formundaki ve akışkanlığı yüksek toz ürünlerde de başarılı bir şekilde dolum yapabilmektedir.Dilersenz şimdi makinamızın doldurabileceği ürün çeşitlerinden bazılarına bir göz atalım.Makinamız toz şeker ve tuz gibi kristal ürünlerde Fasulye mercimek, nohut gibi bakliyat çeşitlerinde, Fındık, fıstık, soslu fıstık vb. kuruyemiş çeşitleirnde. akışkanlığı olan toz ve pul ve taneli baharat çeşitlerinde sorunsuz olarak dolum yapabilmektedir.

Renas RYD-G100 Yarı otomatik granül dolum makinasının ürüne temas eden ve etmeyen yüzeylerin hepsi SUS 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. GMP ve FDA Gıda normlarına uygundur.

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinasının tüm otomasyon ve elektrik altyapısı iş güvenlik kanununa uygun olarak tasarlanmıştır. Makine gövdesinde topraklama mevcuttur, ayrıca makine da kullanılan tüm otomasyon parçaları 24 ve 68V olarak çalıştığı için elektrik çarpa tehlikesine karşı da sonderece emniyetli bir makinadır. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinasının Ölçüm kapları dilerseniz polyetilen den, paslanmaz çelikten yada ihtiyacınıza uygun farklı bir meteryalden veya farklı boyutlarda üretilebilmektedir.  RYD-G100 modelinde ölçüm kapları 1 seferde maksimum 1300 ml alabilmektedir.  RYD-G200 modelinde ise bir seferde en fazla 2500 ml alabilmektedir. Daha yüksek ölçüm kabı hacmi için olan ihtiyaçlarınızda yine ihtiyacınıza göre üretim yapabilmekteyiz. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinası PLC kontrollüdür. Dolum ve çalışma ile ilgili tüm ayarlarını kullanımı kolay dokunmatik operatör panelinden yapabilirsiniz. Makinamız emsal makinalara göre çok daha fazla üstün özellikle donatılmıştır. Örneğin; kolay kullanım menüsünde bulunan tur sayısı sekmesinden, her bir ambalaja ölçüm kabını boşaltacağınızı ayarlayabilirsiniz. Ayrıca kolay kullanım menüsünde bulunan dönüş hızı sekmesinden de, ürününüzün akıcılığına göre döner tablanın hızını ayarlayabilirsiniz. Kolay kullanım menüsünün en altında bulunan ölçüm kabı duruş pozisyonu ayar butonlarından da, doluma nerde başlayıp nerede bitireceğini ayarlayabilirsiniz.  Son olarak yine kolay kullanım menüsünde bulunan adet sayacı ile kaç adet ürettiğinizi sayabilir, dilediğinizde de yan tarafında bulunan sıfırla tuşundan sıfırlayabilirsiniz.

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinasında iki farklı çalışma modu bulunmaktadır. Dilerseniz, dolumu pedal ile tetikleyebilir, yada yine kolay kullanım menüsüne gireceğiniz aralıklarda kendisinin dolumu tetiklemesini sağlayabilirsiniz. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinasının ölçüm kaplarının bulunduğu disk, makinamızın iç tarafında bulunan redüktörlü step motor tarafından kontrol edilmektedir bu sebeple dolumda hassasiyet son derece yüksektir.

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinası Kütahya da bulunan Renas makina üretim tesislerinde üretilmektedir. Makinamzın bütün metal aksamları, hareket grubunun tamamı TÜRK MALIDIR. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinasının boşaltma ağzı sizin ambalajlarınıza girecek şekilde farklı boyutlarda da üretilebilmektedir. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinasında bulunan dolum tepsisi yükseklik ayarı sayesinde yaptırdığınız ölçüm kaplarının en alt seviyesinden yaklaşık %40 daha fazla gramaja kadar dolum yapabilmektedir. Örneğin, sizin ürününüzden 100 gr alan bir ölçüm kabı ile, dolum tepsisinin yüksekliğini ayarlayarak 140 grama kadar da farklı gramajlarda dolum yapabilirsiniz.  Ayrıca yaptırdığınız ölçüm kabının yukarı doğru katlarında gramajlarda da yine yeni ölçüm kabı yaptırmadan dolum yapabilirsiniz. Örneğin; 100 gr lık bir ölçüm kabı ile, kolay kullanım menüsünde bulunan tur sayısını 3 yaparak, 300 gr dolum yapabilirsiniz. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinası ile ölçüm kaplarından akan ancak stok bunkerinden akmayan ürünler için makinamız da opsiyonel olarak bulunan karıştırıcı seçeneğini ekleterek çalışabilirsiniz. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinasında bulunan dolumu destekleme rafında bulunan yükseklik ayarı sayesinde sadece 4 tane vidayı gevşeterek, ambalajınızın yüksekliğine uygun hale getirebilirsiniz. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinasının stok bunkeri yaklaşık 45 lt ürün almaktadır. Yüksek gramajlarda çalıştığınız ürünler için işçiliğinizi azaltmak isterseniz, yine firmamız tarafından üretilen ve son derece hesaplı fiyatlarla satışını yaptığımız ve operatör panelinden kontrol edilebilen, ve Bunker azaldığında otomatik olarak dolum yapabilen besleme helezonları, taşıma konveyörleri ve elevatörler ile makinamızı destekleyebilirsiniz. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinası firmamızın yüksek satış adedine sahip modellerinden birisi olması sebebi ile genellikle stoklu olarak çalıştığımız bir modeldir. Stoğumuzda olmadığı durumlarda teslim termini ortalama 1 hafta yada 10 gün civarıdır. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinası son derece sessiz bir makinadır. Özellikle şehir içinde apartman altında üretim yapan imalathanelerde emsal makinalarda yaşanılan gürültü sorununu asla yaşamazsınız.

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinasında bulunan silikon sıyırıcılar sayesinde, yüksek hassasiyet ve düşük fireyle çalışırsınız. 

Renas RYD G100 Yarı otomatik granül dolum makinasını  Özellikle poşete yaptığınız dolumlarda makinamızı FRD serisi makinalar ile beraber kullanırsanız, otomatik paketleme makinalarının hızına yakın bir kapasiteye ulaşabilirsiniz.  Bu ikili sayesinde paketleme makinalarında yaşadığınız her ürüne yüksek maliyetli farklı yaka mecburiyeti yaşamayacaksınız.

 

Yarı Otomatik (Ryd-G100) Granül Dolum Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!