Mobil Konkasör kategorisi aramanızda 193 adet ilan bulundu

250 Ton/Hour Electric Mobile Crusher

Özyurt Makine | MTK-1100-A

500.000 +KDV

230-350 Ton/Saat Mobil Konkasör Tesisi

Fabo Makina | Pro-150

MCC-200 Mobil Konik Kırıcı

Fabo Makina | MCC-200

100-180 Ton / Saat Çeneli Kırıcılı Mobil Konkasör

Fabo Makina | MCK-95

PRO-90 Mobil Taş Kırma Eleme Tesisi

Fabo Makina | PRO-90

60-80 Ton / Saat Çeneli Kırıcılı Mobil Konkasör

Fabo Makina | MCK-60

Kensan 250 Mobil Kırma Tesisi

Kensan | 250 Ton

KMÇ 90 Seyyar Çene Ve Sekonder, Elek Kompak Tesis

Kensan | KMÇ 90

KMP 150 Seyyar Primer, Elek Kompak Tesis

Kensan | KMP 150

Toplam 6 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Mobil Konkasör Popüler Ürünler

Mobil Konkasör Nedir

Madencilik sanatı dünyanın her yerinde görmek mümkün olan insanlık tarihi ile başlayan ama günümüzde ileri teknolojiler ve makinalar kullanılarak uygulanmaktadır. Madencilikte kullanılan en önemli makinalardan olan bu ürün madencilikte kullanılan ve vazgeçilmez bir yere sahip olan madenleri kolaylıkla kırma ve işlenecek hale getirmeye yarayan sağlam yapılı dayanıklı iş makinalarıdır. Her şeyden önce, bir mobil kırıcı tesisi yapısının girdi malzemesine bağlı olduğunu anlamak önemlidir.

Ayrıca tesisin amacını, yani cevher kazanımı için mi yoksa sadece büyüklük ayırma için mi olduğunu bilmek önemlidir. Demir cevheri açık ocaklarında olduğu gibi pek çok durumda, mobil kırma tesisleri çoğunlukla sadece büyüklük ayırma amacıyla kullanılır. En yeni taş kırıcıdır ve çoğunlukla metalurji, kimya mühendisliği, inşaat malzemeleri ve genellikle hareketli iş gerektiren, özellikle de yüksek hızlı demiryolu inşaatı gibi diğer endüstrilerde kullanılır. Müşteriler, farklı hammadde, çalışma terazisi ve bitmiş ürün taleplerine göre çeşitli konfigürasyonlar benimseyebilirler. Kaba kırma uygulamasını büyük ölçüde arttırır ve primer kırıcıyı daha ince kırma boyutuna sahip olan ikincil kırıcıyla (koni kırıcı veya diğerleri) birleştirir. Mobil çeneli kırıcıların tasarım prensibi müşterinin pozisyonunda durmak, çalışma sahalarının ve çevrenin önündeki engelleri ortadan kaldırmak ve yüksek verim ve düşük maliyet özellikleri ile tesisleri sunmaktır. 

Hareketli çeneli kırıcıların ana ekipmanı sabit çerçeve, çeneli kırıcı, besleme makinesi, titreşimli elek, konveyör, motor ve kontrol dolabı vs.'dir. Cihazın olağanüstü özelliği çevre korumasıdır. Yüksek kaliteli, düşük fiyatlı ürünler için portalımızı ziyaret edin. Her bütçeye uygun mobil konkasör için sayfamızı inceleyiniz. Hatta dilerseniz makina satıcılarıyla iletişime geçebilirsiniz. Sayfamızı ziyaret edip ihtiyacınıza ve cebinize en uygun olan makinayı tedarik edebilirsiniz. İstediğiniz makina uygun fiyat seçeneğiyle burada. Mobil Konkasör sizlere garantili olarak burada sunulmaktadır.