FRD900 Soğuk Tarih Baskılı Otomatik Poşet Ağzı Kapatma Makinası

430
+KDV Min. Sipariş 1 Adet

İlan No : #00116406
Kategori: Bantlı Torba Kapatma Makinası
Marka: Renas Makina
Model Tipi: FRD900
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Çin
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ünalan Mah. / Üsküdar / İstanbul
Kısa Detay: 1 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı

Satıcıyla iletişim kur

Renas Makina

Renas Makina ve Otomasyon Sistemleri

Danışman : Musab S.

Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası FRD-900

 

Renas FRD-900 özellikle seri poşet yapıştırma işleminin gerekli olduğu imalatlar için tasarlanmıştır. Küçük ve orta ölçekli işletmeler için paketleme makinasından bir önceki adımdır. Emsal poşet yapıştırma yöntemlerine göre, çok daha seri ve sorunsuzdur.  Statik boya ile boyanmış çelik gövdesi zor şartlarda çalışmaya uygundur. 
 

FRD-900 Poşet Yapıştırma Makinası Özel yapıştırma genişliği

Renas FRD-900' ün  özel yapıştırma sistemi sayesinde, ürününüz  Yapıştırma(mühürleme) yapılan yerden asla sızdırmaz yada hava almaz.. Renas FRD-900' ün yapıştırma izi 13 mm kalınlığındadır. Görsel olarak, eritmeli makinalara göre çok daha zariftir.

 

FRD-900 Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası ile Bir Çok Ölçüde Çalışın;

Renas FRD-900 sonsuz dönüş yapan yapıştırma merdaneleri sayesinde,  1 cm genişlikten 3 mt genişliğe kadar tüm ısı ile yapıştırma işlemlerinizde kullanılabilir.  Ayrıca ayarlanabilir konveyör yüksekliği ve genişliği sayesinde, birçok farklı yükseklik ve hacimdeki ürünü paketleyebilirsiniz.
 

FRD-900 Seri Poşet Yapıştırma Makinası ile Tüm Ambalaj Çeşitlerinde Çalışın!

Renas FRD-900 ısı ile yapışma özelliği olan tüm ambalaj çeşitlerinde sorunsuz olarak çalışır. CPP, PP, PE, Plastik poşetler, Triplex, Dublex, Monoplex Folyo çeşitleri, Laminasyonlu kağıt türleri, Hastahanelerde kullanılan otoklav(steril) kağıtlar ve torbalar, Çay filitre kağıdı, Laminasyonlu tela, Patpatlı poşet türleri gibi Isı ile yapışan tüm ambalaj çeşitlerinde sorunsuzca çalışır. 
 

FRD-900 Poşet Yapıştırma Makinası ile Rezistans Teli Değiştirmeye Son;

Renas FRD-900 eritme ile poşet yapıştıran makinalarda olduğu gibi, sürekli resistans teli kopması problemi yaşatmaz, uzun süre sorunsuzca kullanabileceğiniz fişek resistans ve ısıl çene sistemi sayesinde, yapıştırma kalitesi yüksek ve sorunsuz üretim yaparsınız.. 
 

FRD-900 Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası Yapıştırma Hattına Entegre Fan;

Renas FRD-900' de bulunan yapıştırma hattına entegre fan sayesinde, mühürleme işleminden sonra poşetin mühürlenen yeri  soğutularak, şekil bozukluğu ve görüntü kirliiğine engel olunur. 
 

FRD-900 Seri Poşet Yapıştırma Makinası Hem Yapıştırır Hemde Tarih Kodlar;

Renas FRD-900  ile birlikte opsiyonel olarak verilen soğuk kodlama merdanesi sayesinde ürününüzün yapıştırma yapılan bölgesine tek satır toplamda yaklaşık 15 karakter kodlama yapabilirsiniz. Baskı izi yeterince okunaklıdır.
 

FRD-900 Otomatik Seri Poşet Yapıştırma Makinası Yıllarca Sorunsuz..

Renas FRD-900  günde 5000 adete kadar üretim yapan imalathaneler için üretilmiştir. 

 

FRD-900 Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası Diğer Özellikler

 

⦁    Renas FRD-900 sağlam elektrik sistemi ve kaçak akıma karşı topraklanmış şasesi sayesinde uzun yıllar işletmenizde üretimlerinize hizmet eder.

⦁    Renas FRD-900  6331 sayılı iş güvenliği kanununa uygun bir makinadır. Ekstra bir tadilat gerektirmez. 

⦁      Renas FRD-900  GMP  şartlarına uygun bir makinadır, ürüne temas eden noktalar prinçten üretilmiştir. 

 


Bol ve Ucuz Yedek parça;

Renas FRD-900  yanında yedek olarak ücretsiz gelen bakım ve yedek parça seti sayesinde uzun süre sorunsuzca hizmet eder..  Garanti süresi bitiminde de Renas FRD-900'  ün yedek parçaları stoklu olarak elimizde bulunmaktadır. Yedek parça fiyatları son derece maküldür. 
 

Renas FRD-900  Fabrikasyon Hatalara Karşı 1 yıl Boyunca Renas makina garantisi altındadır. Firmamız bu makinalarda diğer firmaların ithal ettiği makinalara da ücrete tabi olarak teknik servis vermektedir. Elimizde tüm marka ve modellerin parçaları genelde stoklu olarak bulunmaktadır. 
 

Diğer FRD serisi Makinalar'dan Ne Farkı Var?

Renas FRD-900' yi Satışını ve teknik servisini yaptığımız diğer FRD Serisi Makinalardan ayıran en büyük özelliği, tarih kodlamasız modeller arasında En hesaplı  model olmasıdır. Makinamızın soğuk tarih kodlama özelliği bulunmaktadır, ancak daha profösyonel bir kodlama için mürekkep kodlamalı modellerimizi almanızı tavsiye ederiz. günde 5000 adetten daha fazla yapıştırma yapacaksanız yada 8 saatten daha fazla kullanmayı hedefliyorsanız, makinayı hiç dinlendirmeden sürekli çalıştırmayı düşünüyorsanız, şasi, elektrik sistemi, motoru ve dişli sistemi daha güçlendirilmiş modelimiz olan, FRD 800 modelini Almanızı Tavsiye ederiz..  Renas FRD-900  en çok sattığımız modellerden birisidir, bu modelde birçok  referansımız bulunmaktadır. 

  

FRD-900 Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası Teknik Özellikler

 

Tip: Otomatik Poşet Yapıştırma Makinası
Model: FR900
Güç Kaynağı 110/220v - 50 Hz
Güç Tüketimi 500w
Mühürleme Hızı 6-12m/dakika
Yapıştırma Sıcaklık Aralığı 0-300 C
Konveyör Taşıma Kapasitesi 5kg
Menşei PRC
Kodlama Tipi Soğuk Baskı 1 Satır
Şasi

SUS304 Paslanmaz Çelik

FRD900 Soğuk Tarih Baskılı Otomatik Poşet Ağzı Kapatma Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!