BE 438HS Elektronik Direct Drive Kilit Dikiş Düğme Makinesi

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00154903
Kategori: Düğme Dikiş Makinası
Marka: Brother
Model Tipi: BE-438 HS
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Japonya
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Güneşli Mah. / Bağcılar / İstanbul
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Koltazoğlu Makina

Koltazoğlu Makina Tekstil İnşaat ve Oto Dış Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Hakan Ç.

Brother BE-438HS

Elektronik Direct Drive Kilit Dikiş Düğme Makinesi

• Sınıfının en yüksek dikiş hızı ile iplik kopma problemini önleyici sistem 
• Genişletilmiş 50mm x 40 mm dikiş alanı ile çok çeşitli dikiş kabiliyeti 
• İğne soğutucu sistemi ile ürenm verimliliği arttırılmıştır. 
• Dünya'nın en yüksek dikiş hızı ve lot ile geliştirilmiş üretim verimliliği 
• Yüksek kalite de sorunsuz ve stabil dikiş kalitesi. 
• Üstün teknolojisi ile kullanıcı dostu, kolay öğrenilebilir ve programlanabilir yeni sistem 
• Yağlama İşlemi gerektirmediği İçin bakım maliyetleri minimuma indirgenmiştir, iplik tansiyonunu hassas bir şekilde sayısal olarak dijital tansiyon İle ayarlayabilme 

Direct Drive Kilit Dikiş Düğme Makinası Yüksek kalitede dikiş ve kolay ayarlanabilir dikiş fonksiyonları

Genişletilmiş 50mm x 40 mm dikiş alanı ile çok çeşitli dikiş kabiliyeti İğne soğutucu sistemi ile üretim verimliliği arttırılmış Yeni dijital tansiyon sistemiyle standart dikiş kalitesi.

Çok düşük ses ve çalışma vibrasyonu ile kullanıcı dostu Kanıtlanmış yüksek verimlilik "en hızlı operasyon süresi" Düşük güç tüketimi ve kolay makine bakımı Yarım yağlı makine yapısı "Yağ lekesiz temiz dikiş" Kolay kullanımlı panel Çevre bilinciyle üretilmiş makine yapısı.

Uygulama: Düğme Operasyonu Yağlama: Yarım Yağlama Maksimum Dikiş Hızı: 2800 dikiş/ dakika Tekerlekli Ayak+Tabla+Motor dahildir. Demontaj gönderilir. Her ince ve kalın kumaş çeşidi için en ideal horoz mekanizması Kalın kumaşlar için tasarlanmış yeni standart iplik tansiyon sistemine ek olarak, hafif ve orta kalınlıklardaki kumaşlarda da kullanılabilen

yeni bir horoz mekanizması da yeni model Brother "H" serisi için geliştirilmiştir. Yeni iplik kesici şaft hareketi ve daha iyi dikiş başlangıçları Yeni dizayn iplik kesici şaft hareketi ile dikiş sonunda kalan iplik uzunluğu standart olarak ayarlanabilir. Ayrıca yenilenen iplik tutucu nipper sayesinde dikiş başlangıcında ipliğin iğneden çıkması gibi problemler ortadan kaldırılmıştır. Böylece daha iyi dikiş başlangıçlarına olanak tanınır.

Kolay kullanımlı kullanıcı paneli Operasyon paneli son derece kolay kullanım için dizayn edilmiştir. Dikiş ile ilgili ayarlamalar son derece kolaydır.Program ayarları: Dikiş şekilleri, X ekseni, Y ekseni, dikiş hız, üst iplik yansiyonu gibi ayarlar kullanıcı programı içerisine kaydedilebilir. 1-89 dikiş dizaynı (BE-438F için 1-64 arası) makine içerisinde kullanıma hazırdır. Bu programlara parametreleri değiştirerek makine içerisine kaydedebilirsiniz. 512 ve üzeri dikiş dizaynını makine hafızasına ekleyebilir ve makine hafızasında bulunan 200-999 arası hafıza adresine kaydedebilirsiniz. (Makine desen hafıza kapasitesi, desen üzerinde bulunan dikiş adım adedine göre değişebilir. Yarım yağlı makine yapısı ile" Yağ lekesiz temiz dikiş" Tüm brother punteriz ve düğme makinaları yarım yağlı olarak dizayn edilmiştir. Makinelerde sadece çağanoz bölgesine yağlama sağlanmış bu sayede iğne milinden yağ sızması ve ürünler üzerindeki yağ lekesi sorunu ortadan kaldırılmıştır. Direct drive sistemde kayış kullanılmaması da lekesiz temiz dikişlere olanak tanır.

Yüksek enerji tasarrufu Direct drive sistem sayesinde güç aktarım kaybı ortadan kaldırılmıştır. Yeniden tasarlanan motor sayesinde güç tüketimi önceki modellerden %15 daha düşüktür. Bu sayede çok daha az enerji ile maksimum güç elde edilir. Standart dijital tansiyon sistemi Brother “H” serisi punteriz ve düğme makinalarında dijital tansiyon standart özellik olarak sunulmuştur. Operatör tansiyonu değiştirene kadar makine iplik tansiyonunu ve dikiş kalitesini sabit tutar. Dijital iplik 21.01.2022 13:08 Brother BE-438HX-03 Direct Drive Kilit Dikiş Düğme Makinası -

[ URL HIDDEN ] 6/8 tansiyonu önceki modellerdeki mekanik iplik tansiyonu kadar kolay ayarlanabilir. Tansiyon kullanıcı panelinden çok kolay bir şekilde ayarlanabileceği gibi, dikiş dizayn programından da ayarlanabilir. Çok düşük ses seviyesi ve çalışma titreşimi ile operatör dostu dikiş Brother’in yeni “H” serisi punteriz ve düğme makinalarında alt ve üst şaft ile döngüsel mekanizmalar, optimum düzeyde ses ve titreşim hedeflenerek dizyn edilmiş, böylece daha az çalışma stresi ve operatör yorgunluğu sağlanmıştır. Eski modellerle karşılaştırıldığında %20 oranında daha düşük ses ve vibrasyon sağladığı tespit edilmiştir.

BE 438HS Elektronik Direct Drive Kilit Dikiş Düğme Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin