70-900 Nm Düz Tip Dikey Elektrikli Tork Anahtarı

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00163490
Kategori: Elektrikli Tork Anahtarı
Marka: OSSA
Model Tipi: ZE-9
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Polonya
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Ostim Mah. / Yenimahalle / Ankara
Satış Detayı: Havale / EFT, Kredi Kartı, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Feymak Makina

Feymak Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Aşir Y.

Düz Ti̇p Di̇key Elektri̇kli̇ Tork Anahtari –

OSSA Ze Seri̇si̇ ZE9

Type ZE®

10.000 Nm’ye kadar sıkma ve sökme kapasitesi
Yüksek torklama hassasiyeti ±%3
360 º döndürelebilir kolay kullanım gövdesi
Aşırı yükleme koruması sayesinde güvenli torklama
Fabrika çıkışlı takip edilebilir seri numarası
Sıkma ve sökme yönünü kolayca değiştirme geçişi
198 farklı tork seçeneği ile düz tip 8 farklı model
Tork değerine ulaştığında otomatik durma
İş bitiminde destek ayağı boşa çıkar ve sıkışmaz
İki vites seçeneği ile hızlı ve yavaş çalışma
220 Volt ile çalışan uluslar arası İSG standartı
Ağır sanayiye uygun güçlendirilmiş şanzıman
Her cihaz için özel kalibrasyon belgesi
İleri Avrupa teknolojisi dayanıklı yapı ve uzun ömür
Hafif ve ergonomik düz tip yapısı ile kolay kullanım
Türkiye’de Servis Kalibrasyon ve Yedek parça desteği
CE Belgeli, 2 yıl garanti, Menşe Polanya

  • TEKNİK ÖZELLİKLER
TYPE ZE-9
Ağırlık [kg] 7
Minimum Tork [Nm] 70
Maksimum Tork [Nm] 900
Dönme Hızı [rpm] 26
Kare Sürücü A 1″
Çap [mm] D 88
Yükseklik [mm] H 506

OSSA ZE Serisi Düz Tip Dikey Elektrikli Tork Anahtarları

Şanzıman çapları ve tork değerlerine göre 8 farklı modelden oluşur. Minumum 70 Nm,maksimum 10.000 Nm aralığında torklama imkanına sahiptir. İleri Avrupa teknolojisine sahip OSSA ZE serisi dikey tip elektrikli tork anahtarları aşırı yükleme koruması sayesinde güvenli torklama imkanı sunar ve  ±% 3 torklama hassasiyetine sahiptir.

ZE Serisi Dikey Yapılı Düz Tip Elektrikli Tork Anahtarının Sıklıkla Kullanıldığı Sektörler ;  hidroelektrik santralleri,petrol rafinerileri, kombine doğalgaz çevrim santralleri, rüzgar enerji santralleri, termik santraller, madenler, tersaneler, çimento fabrikaları, demir çelik fabrikaları, savunma ve uzay sanayi, demir yolları, su ve kanalizasyon işletmeleri, inşaat firmaları, yenilenebilir enerji santralleri, üretim yapan fabrikalar, çelik konstrüksiyon imalat ve montaj firmalarıdır.

Kullanım yerleri ise ; fabrikaların makine revizyon ve bakım işlerinde, petrol ve doğal gaz boru hatlarının bakım ve montajında, flanş ve büyük vanaların montajında, hangar, depo, stadyum, hava alanı gibi çelik yapılar ve köprülerin montaj ve demontaj işlemlerinde, değirmen bakım ve kurumlarında, ,rüzgar türbinlerinin montaj ve demontajında, fabrika hatlarının kurulumunda, büyük motor ve dişli bakımlarında, demir yolları ray ve rutin bakımlarında, mobil ekipman, büyük iş makinaları kırıcı ve servislerinde kısacası hassas ve belirli ve istenilen bir değerde sıkılmasa gereken civatalama, torklama, somun sıkma ve sökme işlemlerinin tamamında ihtiyaç duyulmaktadır.

ZE Serisi Düz Tip Dikey Elektrikli Tork Anahtarı Yüksek Teknoloji Üretimi ile çok sağlam bir yapıya sahiptir , 360 derece dönebilen güçlendirilmiş ve birçok testten başarı ile geçmiş şanzıman ve dişli sistemi, yeni sistem motor ve döküm destek ayağı özel olarak Polanya’da üretilmiştir.Yüksek mukamevetli ısıl işlemli kırılmaya ve burkulmaya dayanıklı , 1’’ , 1 1 /2 ‘’ kare sürücüsü seçenekleri sayesinde imperial ve metrik her türlü havalı ağır lokma ve adaptör için kullanıma uygundur.

Kolay Kullanımı önemli torklama işlemlerinizi pratik ve hızlıca bitirebilmenize yardımcı olur. Ergonomik ve hafif yapısı sayesinde en ağır işlerde bile rahatça çalışmanızı sağlar. İstenilen tork değeri cihaz üzerindeki numaratörden sizlere verilen tork değer tablosundan seçim yaparak ayarlamanızı, ağır ve hafif işlere göre 2 vites seçeneği ile hızlı ve yavaş torklama imkanı sağlar. Sıkma ve sökme yönünü tek elinizle torklama tetiğinin yanından kolayca değiştirebilir , tetik sabitleme tuşu tek seferde otomatik işlemi bitirebilirsiniz. İstenilen tork değerine ulaşıldığında cihaz kendiliğinden durur, otomotik boşlama özelliği sayesinde cihaz destek ayağı otomatik kendini bırakır ve asla sıkışma yapmaz. ZE serisi dikey tip elektrikli tork anahtarı uluslar arası iş güvenliği standartlarına uygun olarak üretilmiştir.

ZE Serisi Düz Tip Elektrikli Tork Anahtarı Kalibrasyonu CE belgeli ve uluslar arası geçerliliği olan kalibrasyon sertifikası, her cihazın kendine ait tork tablosu ve fabrika çıkışlı seri numarası ile  özel metal koruma çantasında sevk edilir.Her cihazın seri numarasından servis işlemleri ve çalınma durumlarına karşı takibi sağlanmakta, bakım zamanları firmamız tarafından izlenebilmektedir.

Garanti Kalibrasyon Servis ve Yedek Parça İşlemleri ; firmamız tarafından yapılmaktadırİmalat ve üretim hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. Kullanım yoğunluğunuza göre en geç 1 yıl içerisinde tekrar kalibre edilmesinde ve rutin kömür değişim ve bakımının yaptırılmasında fayda vardır.

En uygun fiyata yüksek kalite performansı ile rakiplerine karşı oldukça iddialıdır. Ağır sanayi şartlarına karşı dayanaklı olmayan, sadece görselliği ön planda tutularak dijital ekranlı ve karmaşık elektronik kart yapısına sahip cihazlarda; sıklıkla elektronik kart yanmaları, kare sürücü kırılmaları, şanzıman, gövde ve dişli kırılmaları gibi arızalar meydana gelmektedir. Bu arızalara ise voltaj dengesizliği, yanlış kullanım gibi hep aynı bahaneler ile devamlı sizleri servise bağlı bırakarak çok yüksek paralar harcamanıza sebep olmaktadır. Muadillerinin yanı sıra oldukça sade ve sağlam yapısı ile uzun yıllarca problemsiz torklama , somun sıkma ve sökme işlemlerinizde pratik çözümler sunarak tek hedefi müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

ZE SERİSİ DİĞER MODELLERİMİZ VE ÖZELLİKLERİ

  • TEKNİK ÖZELLİKLER
TYPE ZE-9 ZE-15 ZE-25 ZE-28 ZE-35 ZE-45 ZE-60 ZE-100
Ağırlık [kg] 7 7 9 9 10 11 11 17
Minimum Tork [Nm] 70 150 360 380 400 750 800 1.700
Maksimum Tork [Nm] 900 1.500 2.500 2.800 3.500 4.500 6.000 10.000
Dönme Hızı [rpm] 26 16 9 9 7 6 4 2.5
Kare Sürücü A 1″ 1″ 1″ 1″ 1″ / 1½” 1½“ 1½” 1½”
Çap [mm] D 88 88 88 88 88 102 102 123
Yükseklik [mm] H 506 506 546 546 556 560 560 616

70-900 Nm Düz Tip Dikey Elektrikli Tork Anahtarı Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!