Elektrikli Konvertör Arek.E1

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00099014
Kategori: Beton Konvertörü
Marka: Arel
Model Tipi: AREK.E1
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Diğer
Konum: Ostim Mah. / Yenimahalle / Ankara
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Arel Elektrik

Arel Arçağ Elektrik Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Arel M.

 

Teknik Bilgiler

Dinamik konvertörler standart şebeke elektriğini kullanarak mekanik enerji üreten, ürettiği mekanik enerjiyi yüksek frekans ve düşük voltajda elektrik enerjisine çevirmekte kullanılan makinelerdir. Üretmekte olduğu yüksek frekans ve düşük voltajdaki elektrik, vibratörlerin çalıştırılmasında kullanılmaktadır.

AREK serisi dinamik konvertörlerin tamamı asenkron motor ve senkron alternatörün ayni mil üzerinde çalışmasıyla oluşur. Çıkışları 42 / 48 / 55 volt arası ayarlanabilir. Bütün tiplerde tristör kontrolü elektronik voltaj regülatörü kullanılmaktadır. Bu sayede çıkış voltajı sabit tutularak vibratörler için daha sağlıklı bir çalışma ortamı yaratılmaktadır. AREK serisi dinamik konvertörlerin tümünde kendi üzerine montajlı olarak kontrol panosu bulunmaktadır. Ayrıca bütün modellerde elektrik motorunun aşırı akımdan dolayı zarar görmesini engellemek için termik koruma mevcuttur.

AREK serisi dinamik frekans konvertörleri 3 faz 50 Hz. 380 volt (AREK.E1 modelinde 220 Volt ya da 380 Volt opsiyonel olarak sunulmaktadır.) ile 3000 D/dak. çalışıp 42/55 Volt 200 Hz. frekansta elektrik üretirler. Tamamı senkron alternatör olup, elektronik regülasyon ile istenen voltaja kolayca ayarlanabilir. Kullanım yerlerine göre 1,6 KVA’dan 20 KVA’ya kadar değişen muhtelif güçlerde çeşitleri mevcuttur. Konvertör gövdesi hafiflik ve sağlamlığın sağlanması amacıyla özel alaşımlı alüminyum ekstrüzyon yöntemi kullanılarak imal edilmektedir. İnşaat alanında kullanıldığı gibi prefabrik üretimde de kullanılmaktadır. İnşaat alanında kolayca taşınabilmesi ve dış etkenlerden zarar görmemesi için çelik boru kafes şase içinde montajlıdır. İstek üzerine tekerlekli olarak da imal edilebilir. Prefabrik eleman üretiminde ve tünel kalıplarında kalıp vibratörlerini çalıştırmak için 10 – 15 – 20 KVA üretimlerimiz kullanılmaktadır. Prizler ve şalterleri kontrol panosu üzerine monteli olarak üretilmektedir.   

AEK serisi konvertörlerde ise statik yöntem kullanılarak şebeke frekansı yükseltilmekte ve daha sonra trafodan geçirilerek gerilim düşürülmektedir. AEK.7,5 ve AEK.15 modellerinde kontrol panosunda bulunan ayar düğmesi kullanılarak çıkış frekansı 100 – 300 Hz. Arası kademesiz olarak ayarlanabilmektedir. Bu sayede özellikle prefabrik atölyelerinde değişik slamplı betonlar dökülürken ideal vibrasyon genliğini tatbik etmek mümkün olur.    

 


ÜRÜN
TİPİ

FREKANS

GERİLİM

AKIM

GÜCÜ

AĞIRLIK

PRİZ

(Hz.)

(Volt)

(Amper)

(KW.)

(Kg.)

ADEDİ

AREK.E1

200

220 / 55

7,8 / 20

1,6

31

1

Elektrikli Konvertör Arek.E1 Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin