D-Tech Tek Üniteli Halı Traş Makinası

Fiyat Sorunuz

İlan No: #00112278
Kategori: Halı Traş ve Oyma Makinası
Marka: Diriler
Model Tipi: D-TECH 4400
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Diğer
Konum: Sanayi Mah. / Şehitkamil / Gaziantep
Kısa Detay: Yıl Garantili
Satış Detayı: Leasing'e Uygun

Satıcıyla iletişim kur

Diriler Makina

Diriler Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Danışman : Burak D.

D-TECH 4400

 

TEKNİK ÖZELLİKLER / Technical Properties

En / Width

:

6000 mm.

Boy / Length

:

6350 mm

Yükseklik / Height

:

3500 mm.

Kapasite / Capacity

:

0-17 mt./dk

Bıçak Hızı / Blade Speed

:

0,5 - 500 dk/devir - min/rotation

Bıçak Boyu / Blade Size

:

4400 mm

Ağırlık / Weight

:

12,500 kg


 

D-TECH 5400

 

TEKNİK ÖZELLİKLER / Technical Properties

En / Width

:

7000 mm.

Boy / Length

:

6350 mm

Yükseklik / Height

:

3500 mm.

Kapasite / Capacity

:

0-17 mt./dk

Bıçak Hızı / Blade Speed

:

0,5 - 500 dk/devir - min/rotation

Bıçak Boyu / Blade Size

:

5400 mm

Ağırlık / Weight

:

13,500 kg


D-Tech halı tıraş makinası her türlü halıyı mükemmel şekilde tıraşlamakta olup, dünyadaki en iyi tasarım ve malzeme ile üretilmektedir. 4,4 metre ve 5,4 metre standart genişliğe sahip olup, müşterinin ihtiyacına göre tek, çift veya üç ünite olarak üretilebilmektedir. D-Tech halı tıraş makinesinin mükemmel tasarımı, kullanılan malzemenin kalitesi ve güçlü statik yapısıyla titreşimi minimize ederek yüksek kalitede kesim yapabilmektedir. Makine üzerindeki dokunmatik kontrol paneli makinenin en basit ve en kolay şekilde kullanılmasına olanak sağlar. Bıçak dönüş hızı, kesme derinliği, otomatik yağlama hızı, fırça baskı miktarı, dönüş yönü ve hızı, halı gerginliği ve çekim hızı bu noktadan rahatlıkla ayarlanabilir ve kontrol edilebilir. Diriler Makine olarak D-Tech halı tıraş makinesini halı tıraşlama teknolojisinin lideri yapabilmek için hala çalışmakta ve Ar-ge çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.

Kesme Silindiri
D-Tech Halı tıraş makinasının hassas kesme silindiri kapalı ünite içerisinde olup olası kazalara karşı önlem alınmıştır. Kesme silindirinin çapı 300mm’dir. Santimetrede 11 kesici ucu bulunan 30 adet spiral bıçağa sahiptir. Tercihe göre spiral bıçak sayısı 28, 30 ve 32 olabilmekte, kesici uç sayısı da santimetrede 7, 9 ve 11 olabilmektedir. Kesme silindiri, özel tasarlanmış rulmanlar ile yataklanmakta olup kesim sırasında silindirin çapraz hareket etmesine olanak sağlamaktadır. Kesme silindiri, şanzımanlı AC motor ile sürülmek yerine son teknoloji olan tork motoru direk bağlanarak sürülmüş ve şanzıman ortadan kaldırılmıştır. Tork motoru sayesinde makinanın titreşimsiz ve sessiz olarak çalışması sağlanmıştır. Ayrıca tork motorunun başka bir avantajı da % 35 - % 40 elektrik tasarrufu sağlamasıdır. Tork motorları A sınıfı olarak dünyadaki en son teknoloji motorlarıdır.


Emme Ünitesi
Sabit bıçağın monte edildiği boru üzerinde araştırmalarımız sonucunda ile elde ettiğimiz optimum delik sayısı ve genişlikteki boşluklardan tıraş edilen halının tozları emilmektedir. 22000 m3/saat emiş gücü ile mükemmel emiş sağlanmaktadır.

Fırçalama Ünitesi
D-Tech halı tıraş makinesi baskı ayarı yapabilen fırçalama ünitesine sahiptir. Mükemmel kesim kalitesi sağlayabilmek için fırçalama yapılarak havlar aynı doğrultuya getirilir. Fırçalama sırasında halıdan dökülen kırık elyaflar bir bant aracılığı ile taşınır ve atık çuvallarına dökülür.

Sabit Alt Bıçak
Sabit alt bıçak, yüksek kaliteli bıçak çeliğinden yapılır ve sabit boru üzerindeki ray içerisinde basınç vidaları ile hassas biçimde sabitlenir.

Kesme Kontrolü
Bıçak yükseklik ayarı servo motor ile milimetrenin yüzde biri hassasiyetle kontrol edilir. Kesim yüksekliği 3 mm ile 55 mm arasında değişmektedir. Servo motorlar % 35 elektrik tasarruflu olup hassasiyetleri bir milimetrenin binde birini kullanabilen CNC teknolojisidir. Bu teknoloji makinemizde bire bir uygulanmıştır.

Zirve Sistemi
Değiştirilebilir olup halı kalitesine endeksli olarak ince veya kalın uçlu ayarlanabilen sistemdir. İnce uç 5 mm yarıçapta, kalın uç ise 30 mm çaptadır. Zirve sistemi ile halıda mükemmel kesim kalitesi elde edilir.

Halı Sürüş ve Halı Tansiyon Kontrolü
D-Tech halı tıraş makinesinde halı beslemesi çekici silindirlerle yapılmaktadır. Halı, serminlerdeki servo motor ile hassas şekilde sürülmekte olup bu motorlar ile halı gerginliği de ayarlanmaktadır.

Metal Dedektör
Metal dedektör, makinenin genişliği boyunca hassas sensörler ile halı kesme silindirinde oluşabilecek hasarları engellemektedir. Halı içerisinde olabilecek kırılmış iğne ucu, perçin veya metal parçalarını algılayarak makineyi otomatik olarak durdurur. Dedektör üzerinde 20 cm’de bir uyarı ikaz ışıkları konulmuş olup hangi bölgede metal olduğu rahatlıkla tespit edilebilmektedir.

Halı Geri Çekme Sistemi
D-Tech halı tıraş makinesinde halı besleme sistemi devreye girdiğinde halı geri çekme sistemi otomatik olarak halıyı bir miktar geri çeker, böylece kesim tekrar başladığında halı üzerinde iz oluşumunun önüne geçilmiş olunur. Ayrıca halı çekme sistemi, kesim parametrelerini doğrulamak amacıyla manuel olarak da kullanılabilmektedir.

Halı Tansiyon Ünitesi
Tansiyon ünitesi, halının tıraşlanma işlemi sırasında her noktasının aynı miktarda gerginliğini sağlamak için servo motorlar ile kontrol edilip mükemmel gerginliği otomatik olarak sağlar.

D-Tech Tek Üniteli Halı Traş Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır. İlk yorum yapan sen ol!
Komisyonsuz Aracısız Ticaret

Rekabetçi fiyatlar ile alın satın kiralayın

Tüm İletişim Kanalları

Telefon whatsapp mail ve tüm iletişim kanalları şeffaflığı

Mobil Cebinizde

Mobil uygulamamızı indirin takipte kalın

Mağaza Açın ve İlan Verin

Kolay kullanım sunan portalımızda alın satın kiraya verin