Çelik Kapı Montaj Hizmeti 55 Mm

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00134998
Kategori: Çelik Kapı Montaj
Marka: Mega Dekorasyon
Model Tipi: Standart Serisi
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: Stokta Var
Konum: Osmangazi Mah. / Darıca / Kocaeli
Kısa Detay: 2 Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT

Satıcıyla iletişim kur

Mega Dekorasyon

Mega Dekorasyon İnşaat Malzemeleri

Danışman : Abdulmecit G.

Mega Dekorasyon Standart Serisi

Çelik Kapı Montaj Hizmeti 55 Mm

 

Çelik kapılarımızın kasaları yekpare(tek parça)kasa olarak imalattan çıkıyor. Kasa içi kilit yuvaları çelik profil ile desteklenir ve komple kalas dolgu yapılır. Montaja geldiğimizde eski kapı ve kasanız tamamen sökülüyor. Sonra çelik kapı kasasını yerleştiriyoruz. Yerleştirdiğimiz kasayı üstten, alttan, yanlardan 10-15 adet demir çubukları duvara çakıyoruz. Çaktığımız demir çubukları, çelik kapı kasasına tamamen kaynak yapıyoruz. Bu işlemler tamamen bittikten sonra 2mm boşluklarda köpük sıkıyoruz. Son olarak iç çelik kapı pervazları kasa üzerine monte edilir. Ayrıca komple kilit ayarı yapılır.

 

Çelik kapılarımızın kasaları yekpare(tek parça)kasa olarak imalattan çıkıyor. Kasa içi kilit yuvaları çelik profil ile desteklenir ve komple kalas dolgu yapılır. Montaja geldiğimizde eski kapı ve kasanız tamamen sökülüyor. Sonra çelik kapı kasasını yerleştiriyoruz. Yerleştirdiğimiz kasayı üstten, alttan, yanlardan 10-15 adet demir çubukları duvara çakıyoruz.
 
Çaktığımız demir çubukları, çelik kapı kasasına tamamen kaynak yapıyoruz. Bu işlemler tamamen bittikten sonra 2mm boşluklarda köpük sıkıyoruz. Son olarak iç çelik kapı pervazları kasa üzerine monte edilir. Ayrıca komple kilit ayarı yapılır.

Çelik Kapı Montaj Hizmeti 55 Mm Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!