5 Eksen 5 Kafa Cnc Ahşap İşleme Makinası

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00117855
Kategori: CNC Router
Marka: AMS
Model Tipi: 5 Eksen 5 Kafa
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Türkiye
Teslim Durumu: 30 Gün
Konum: Orhanlı Mah. / Tuzla / İstanbul
Satış Detayı: Vade Olur, Teminatlı Satış Olur, Leasing'e Uygun

Satıcıyla iletişim kur

Akg Makina

Akg Makina Mühendislik

Danışman : Yunus Y.

Klasik Mobilya stili, bugün hala herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, detaylarla şıklığın ve görkemin yakalandığı bir stildir. Sehpası, konsolu, aynası, aksesuarları birbirinden ayrılmaz parçalardır. Bu parçalarda öne çıkan en önemli özellik ahşap olmasıdır. Geçmişi günümüze taşıyan klasik mobilyalar evlere ve işyerlerine sıcak bir hava katarken; bol oyma, süsleme ve yoğunluklar da sofistike bir zevki evinize taşır. Klasik mobilyada el işçiliği fazla olduğundan dolayı mobilya üretimi sınırlı ve az sayıda olmuştur.

Artık yeni teknoloji sayesinde, oyma mobilya parçaları, bilgisayar ortamında modellenip, bilgisayar kontrollü makinelerde üretilebilmektedir. Bu alanda uzmanlaşma yoluna giden firmamız, piyasa ihtiyaçlarını gözlemleyerek, ihtiyaca en uygun makineyi tasarlayıp, üretmiştir

 

5 Eksen 5 Kafa CNC Ahşap Oyma Makinesi, üstün mekanik yapısı sayesinde, yüksek hassasiyet ve dinamik bir hareket kabiliyetine sahiptir. En son teknoloji CNC Kontrol ünitesi ve servo motorları sayesinde, artık ağır motifli oyma işlerini çok kısa sürelerde, çok hassas şekilde üretebilmek mümkündür.

Servo kontrollü yarı otomatik yükleme sistemi, olası parça bağlama ve operatör hatalarının önüne geçebilmek için tasarlanmıştır. Her model için ayrı ayrı ayarlanabilen parça yükleme tablası, parçayı her seferinde puntanın merkezine bağlayabilmek için olmazsa olmaz bir sistemdir.

Servo tork kontrollü punta sistemi, parçanın sağlam bir şekilde bağlanmasını ve işleme esnasında oluşabilecek boşlukları gidererek, en hassas şekilde işlenmesini sağlamaktadır.

5 Eksen 5 Kafa Cnc Ahşap İşleme Makinası Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!