15 Kafa 12 İğne Nakış Makinesi

Fiyat Sorunuz

İlan No : #00103361
Kategori: Nakış Makinası
Marka: Zsk
Model Tipi: XCFB1512
Ürün Tipi: Satılık
Ürün Durumu: Sıfır
Menşei: Diğer
Konum: Çakmaklı Mah. / Esenyurt / İstanbul
Kısa Detay: Yıl Garantili
Satış Detayı: Havale / EFT, Görüşülür

Satıcıyla iletişim kur

Tetaş

Tetaş İç Ve Dış Ticaret A.Ş.

Danışman : Tetas G.

 480X700 15 Kafa 12 İğne (Renk) 4 veya 3 Pullu 18 mm Nakış Makinası.

XCFB 1512 400mm Kafa aralığı x 700mm veya 1000mm Kasnak genişliği
15 Kafa 12 İğne (Renk)

Double TWIN Pul Aparat’lı (Tek kafada 4 Renk ve/veya 4 Farklı Ölçüde Pul)

TWIN + 19mm (3 ‘lü Pul ve Büyük Para Pul)
 
Desen sistemi gerektirmeden, Editör (EPC) hediyeli. Ayrıca Accurate desen çizim programının 01.01.2010 tarihi itibariyle son versiyonuna sahip her müşteri yeni bir desen sistemini öğrenmeye ihtiyaç duymadan ZSK Twin  aparatlarına göre desen yapabilir ve de ara bir işleme ihtiyaç duymadan  deseni doğrudan makinada işleyebilir.

İptal edilen kafaların horozları çalışmaz. Böylece iptalli kafalarda gereksiz kafaların üst ipliklerinin iğneden çıkması olarak görülen ve de ZSK ismi ile birlikte anılan problem de giderilmiş oldu. EPC desen sistemi kullanıldığında desenci kafa seçim işlemini doğrudan desenin hazırlanması aşamasında belirleyebilir. Makinecinin müdahalesine gerek kalmadan desenin herhangi bir yerinde istenilen kafalar iptal edilebilir. Böylece genellikle perde işlemeye yönelik imal edilen makinelerde kullanılmak üzere tasarlanmış olup çoğu nakış makinesi markasında makinecinin makine üzerinde yapacağı düzenlemelerle uygulanabilen "Kafa Seçimi" fonksiyonu EPC programı ile ZSK'nın tüm makinelerinde doğrudan desenin hazırlanması aşamasında tasarlanıp uygulanabilir hale gelmiştir.

Pul Aparatı üzerinde gerekli tüm hareketler servo motorlar tarafından üretilir. Pul aparatı, ayar sistemi olarak mevcut makineler arasındaki en basit ve de en pratik sisteme sahiptir. Yine mevcut markalar arasında çalışma alanını en az kaplayan pul aparatı ZSK'nındır. 1.100 Devir/dakika Nakış ve Pul işleme hızı (Havasız Kompresör’süz)

15 Kafa 12 İğne Nakış Makinesi Yorumları

Bu ürüne yapılmış herhangi bir yorum bulunmamaktadır.İlk yorum yapan sen ol!