Abkant Pres kategorisi aramanızda 51 adet ilan bulundu

Ums Comfort 135X3100 mm Cnc Abkant Pres

UMS | Comfort 135

49.000 +KDV

3000x6 mm Hidrolik Cnc Apkant Pres Makinesi

Nargesa | MP3003

1500x6 mm Hidrolik Cnc Apkant Pres Makinesi

Nargesa | MP1500

HNC 125-15-4 Hidrolik Abkant Pres

Cemax | HNC 125-15-4

CNC Hidrolik Abkant Pres

Cemax | HCNC 200-30-8

Toplam 2 sayfa içerisinde 1. sayfayı görmektesiniz.

Abkant Pres Popüler Ürünler

Abkant Pres Nedir?

Abkant pres metal levhaların mevcutunda kullanılan sacların şekilendirmesini yapan bir makinedir. Metal işleme sektöründe sıklıkla kullanılan bu makine bir çok sektörde kullanılan ekipmanların imalatında ve makine imalatında kullanılmaktadır. Abkant presin çalışma prensibi çok kapsamlıdır. Bir çok işlem yapılarak kullanılabilmektedir. Doğru ölçü ve ebatlarda kesilen metal sac levha abkant presin üzerine yerleştirilir. Presin veya hidrolik mekanik sistemi sayesinde levha bükülür ve istenilen şekil alınır. Bu sürecin hassas şekilde kullanılması için operatörün deneyimi ve becerisi önemlidir.

Sac yada metal levhaların bükme işlemi sırasında abkant pres, çeşitli kalıplar kullanılmaktadir. Kalıp çeşitleri, farklı şekillerdeki bükümleri programları için tasarlanmıştır. şemaları V-die'ler (V-kesit kalıpları), U-die'ler (U-kesit kalıpları) ve çok amaçlı matrisler en yaygın olarak kullanılmaktadır.

Abkant preslerinin yapılacak işlere göre çeşitli boylarda ve özelliklere sahiptirler. Öncelikle yüksek büküm yapılan ürünlerin işlenmesinde hassasiyet sağlarlar ve tekrarlanabilirlikleri yüksektir. Ayrıca yüksek hızlı çalışma hızlarına sahiptirler ve üreticilere seri üretimde verimliliği artırabilir üretilen ürünlere yüksek kalite sağlamaktadır. Sonuç olarak, abkant pres metal eşya makina ekipman vb ürünlerin üreticileri tarafından tercih edilen fason iş yapanlar içinde yüksek gelir etmek için kullanılan bir makinedir. İyi eğitimli operatörler tarafından kullanılması durumunda yüksek hassasiyet sağlar. makina ve ekipmanların seri üretimini çözümler destekleyebilir ve verimliliği artırabilir.

Abkant pres çeşitleri nelerdir?

Metal sac levhaları bükme işlemi için kullanılan bu makineler farklı tonajlarda boylarda ve özelliklerde mevcuttur. Abkant pres genellikle hidrolik abkant pres veya mekanik olarak çalışır.

Abkant pres fiyatları çeşitlilik gösterebilir ve birkaç faktöre bağlı olarak değişebilir. Bazı faktörler şunlardır:

1. Tonaj: Abkant presin tonajı, fiyat üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Yüksek tonajlı makineler genellikle daha pahalıdır.

2. Ebatlar: Abkant presin çalışma alanının büyüklüğü ve boyutları da fiyat üzerinde etkilidir. Daha büyük boyutlu makineler genellikle daha yüksek fiyatlarla gelir.

3. Marka ve kalite: Farklı markaların abkant presleri farklı fiyatlara sahip olabilir. Daha ünlü markalar genellikle daha yüksek fiyatlarla gelirken, kaliteye de dikkat etmek önemlidir.

4. Ek özellikler: Bazı abkant pres modelleri ek özelliklere sahip olabilir, örneğin CNC kontrollü olabilir veya otomatik ayarlamalara sahip olabilirler. Bu tür ek özellikler makineyi daha pahalı hale getirebilir.

Bu nedenlerden dolayı abkant pres çeşitleri ve fiyatları oldukça değişebilir; ancak ihtiyaçlarınıza en uygun olanının seçimi için bir araştırma yapmanız önemlidir.

Abkant Büküm Makinası

Abkant pres makinaları gerekli olan bütün hesaplamaları ve geniş hafızalı abkant pres kalıplarına sahiptir. Kullanımı oldukça kolay olan bir CNC sistemi bulunmaktadır. Abkant pres parçalı üst kalıp ve parçalı alt kalıp sistemine sahiptir. Hareketli olan kumanda kullanımı ile oldukça kolaydır. Numaralandırılmış kablolardan oluşan PLC destekli ve soğutma fanlı bir elektrik kabini bulunmaktadır. Çok bükümlü karmaşık şekillerde işinizi kolaylaştırmanın yanı sıra sürekli tekrarlanma gerektiren seri üretimlere de uygun bir makinadır. Büküm hassasiyeti piyasa bulunan satılık abkant pres makinalarına göre oldukça fazla bir güce sahiptir. Abkant büküm makinası özellikleri arasında çelik bir gövde ve standart alt ve üst kalıplara sahiptir. Aynı zamanda bazı abkant preslerimizde işleme tamburu sayesinde boru ve profil çapına uygun ağız açabilme imkânı da bulunmaktadır. Aşındırıcı zımpara kolay ve hızlı değiştirilebilir özelliğe sahiptir. Manuel baskı ayarı ve ayarlanabilir yatakları da makinalarımız da mevcuttur.

Abkant preslerin tamamı yüksek muhavemet yapıda olmalarından dolayı çelik gövdelere sahiptir. Bu sayede abkant büküm makinası güvenli bir çalışma ortamı ile istenilen her sonucu elde edebilmektedir. Aynı zamanda ağır yapıda üretilmiş olmakla birlikte form değiştirmeye karşı da korunaklı olan bir yapısı bulunmaktadır. Abkant preslerinde denge mili yatakları, silindir bağlantı yüzeyleri, silindir bağlantı yüzeyleri, üst gövde ve üst tabla bağlantı yüzeyleri CNC işletme merkezlerinin bünyesinde yer almaktadır. Tüm sac bükme işlemlerinde rakiplerinden pek çok özelliği ile önde olan her malzemeye uygun, korunaklı ve geniş yapıda abkant preslerimiz sitemizde mevcuttur.